blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan van 16 oktober 2016

En ineens was het herfst! Buiten is het koud en snel donker, de binnenwereld neemt een belangrijker plek in dan de buitenwereld. Het proces van verteren is op gang gekomen: bladeren vallen en vergaan, bepaalde paddenstoelen komen op - de tijd van verborgen ondergrondse activiteit komt op gang. Voor ons luidt de Jachtmaan de tijd in voor inkeer en introspectie, voor onderzoek in je eigen onderwereld (onderbewuste) naar wat je de komende tijd wilt wegjagen of najagen. Wat wil je laten overleven? Welke gedachten, blokkades of angsten wil je juist transformeren? Misschien is er een diepgaande verandering nodig voordat je verder kunt of een nieuwe start kunt maken. Het thema bij deze volle Jachtmaan is ‘overleven en transformatie’.

De volle maan staat in het teken Ram, waardoor je meer kordaat, spontaan, onafhankelijk of ongeduldig kunt zijn. Je weet wat jij wilt en daar ga je voor. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het tegenoverliggende sterrenbeeld Weegschaal. Dat brengt de behoefte aan harmonie en kan dus voor balans zorgen tussen jouw binnenwereld en de buitenwereld. Emoties kunnen sterk op en neer gaan, maar kijk uit dat je geen deuren intrapt tijdens een opwelling. Door uiting te geven aan je gevoelens of passie via creativiteit zorg je ervoor dat je dichter bij jezelf blijft en minder kans loopt om conflicten met anderen te krijgen.

De Maan staat naast Uranus, waardoor je plotse inzichten in emoties en (voor)gevoelens kunt hebben. Het maakt je bewust van jouw verlangens, maar ook juist van je (emotionele) onafhankelijkheid en vrijheid. Je emoties kunnen alle kanten opgaan en woorden zoals ‘altijd’ of ‘nooit’ vermijd je liever onder deze maan. Luister naar je intuïtie vóórdat je iets doet waardoor je alle aandacht opeist, je innerlijke rebel vrij spel geeft of aan plotse behoeften toegeeft!

De Maan staat onharmonisch ten opzichte van asteroïde Juno, wat kan duiden op conflicten tussen je eigen emotionele behoeften en die van een geliefde. Er is de neiging om onbewuste behoeften op een ander te projecteren. Dit kan leiden tot onzekerheid, afhankelijkheid of jaloezie. Natuurlijk ligt de oplossing in emotionele zekerheid en vervulling (eerst) bij jezelf vinden.

Tekst en foto: Petra Stam

TIP
Op 3 november geeft Petra een MAAN(kaart) WORKSHOP in Aalten (Gelderland)! Over de invloed van de 13 manen en hun energie aan de hand van de Maankaarten. In het tweede deel wisselen meditatie en werken met de Maankaarten elkaar af. Zo doe je algemene én persoonlijke inzichten op.
OPGAVE


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
07/02/2020 6 - 18 februari 2020: het Rode Maan levenspad
 

Agenda