blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 16 februari 2022

De volle IJsmaan valt in de periode dat de natuur de eerste tekenen van leven geeft. De eerste bolgewassen laten hun groen en kleur zien en de eerste lammetjes dartelen rond. We zitten nog in het winterseizoen, de koudste periode van het jaar, maar de dagen worden merkbaar langer. De eerste winterhelft is achter de rug en zowel in de natuur als bij de mens groeit de behoefte om de aandacht langzaam wat meer op de buitenwereld te richten. Herzie of vernieuw je voornemens. Welke plannen zijn het waard om uit te werken? Welke doelen zijn ‘afgestorven’ of vragen om een nieuwe intentie? Het is goed om stil te staan bij wat er in jou sluimert, bij wat wil ontwaken en uitgroeien, bij wat jouw hart echt wenst. De volle maan helpt je om te voelen welke passie en vuurkracht gevoeld en geleefd wil worden!

Als je nog in jezelf gekeerd was, in wintermodus stond, dan helpt deze vuurmaan in Leeuw om je innerlijk vuur weer te doen opvlammen. Levenslust, vuurkracht en enthousiasme kunnen direct opkomen als je door iets wordt geraakt. Het kan ook je leeuwenhart wekken, waardoor je je gaat inzetten voor degenen die wat extra hulp nodig hebben. Geef echter niet in een keer al je energie weg, want net zoals de tijd van het jaar nog winterse kou kan geven, kunnen plannen en enthousiasme ineens worden overvallen door tegenwerking of stagnatie. Neem de tijd om idealen te onderzoeken en er een zuiver zicht op te krijgen voor je je ergens instort.

Venus en Mars staan beide op 16 graden Steenbok en blijven tot en met 8 maart samenlopen – op die dag staan ze beide op 1 graad Waterman. Deze samenstand veroorzaakt hartstocht, scheppingskracht en maakt dat je gevoelens op een levendige manier uit. Het bijzondere is dat 22 dagen lang de aandacht gaat naar de balans van het mannelijk en vrouwelijk principe. Actie en inkeer, intellect (grafiekjes, getallen) en gevoel (intuïtie en compassie), bewustzijn en onderbewuste, deze aspecten vragen om meer balans in onszelf en in de wereld. Hieronder valt ook de samenwerking tussen stof (lichaam) en de kracht van Spirit. We zijn die tweeledige wezens en de grote kracht die in ons schuilt gaat over samenwerken van de geest met de stof. Met intentie kun je moleculen in beweging brengen en energie veranderen. Speel daarmee de komende 22 dagen, ervaar jouw innerlijke kracht en creatievermogen, breng jezelf in balans, heel wat geheeld wil worden! Geloof in jezelf, stuur je intentie en weet dat alles mogelijk is. Waarop richt jij jouw energie? Samen kunnen we van de wereld een mooiere, liefdevollere plek maken. Stuur liefde en saamhorigheid uit, leg een deken van liefde om de planeet heen. Hoe meer mensen dit doen, hoe krachtiger het effect.
De Maan en Alphard (in het sterrenbeeld Hydra) staan minder dan een graad van elkaar vandaan. Deze ster, het hart van de Waterslang, draagt een grote creatiekracht in zich, een ongetemde energie die aan de ene kant chaos of geweld kan veroorzaken, maar aan de andere kant doorzettingsvermogen geeft om ieder doel te behalen. Hoe beter je weet door welke passie je wordt geleid, hoe gerichter je je energie daarop (op een constructieve manier) kunt richten. Alphard tegenover de Zon in Waterman geeft boosheid over onrechtvaardigheid en kan het gevoel geven dat je slachtoffer bent van de oneerlijkheid van autoriteiten. Samen met de Maan geeft dit een periode waarin huis en land niet veilig voelen. Als je intensiteit zoekt, zul je die vinden. Als je je creatiekracht doelgericht inzet om je passie te leven of uit te dragen, dan is dit een perfecte start daarvoor. Wees je bewust van waarnaar je jouw intentie onder deze maan stuurt, want dat gaat bewegen en uitgroeien tot iets nieuws.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda