blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan van 14 februari 2014

Dit is de IJsmaan en deze valt in principe in het koudste deel van het jaar. De natuur zuivert zichzelf: wat zwak of eenjarig was, is afgestorven en al (deels) verteerd. Uiterlijke rust en stilte heersen in de natuur, maar verborgen in de diepte ligt het nieuwe leven te wachten om op het juiste moment naar buiten te treden. Het sneeuwklokje laat zien dat het eerste nieuwe leven er al is en dat we richting de lente gaan. De dagen zijn zichtbaar langer. De eerste winterhelft is achter de rug. Het thema bij deze maan is ‘zuivering en diepgang’.

De volle maan staat in het teken Leeuw. Dit vuurteken geeft passie, warmte, enthousiasme en wellicht ook drama. Je wordt uitgedaagd om je innerlijk vuur te onderzoeken of, omdat het ook Valentijnsdag is, je innerlijk vuur te delen met een ander. Je wilt in ieder geval graag gezien worden en met behulp van deze energie ga je er waarschijnlijk ook voor zórgen dat je wordt gezien en gehoord!

De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het teken Waterman. Dit kan tot extra impulsieve handelingen leiden, plotse (misschien zelfs shockerende) uitingen van passie of rebelse acties. De invloed van Mars speelt ook mee: deze wakkert hartstocht op en geeft stemmingswisselingen. Saturnus zal proberen om impulsieve passionele lijntjes kort te houden. Al met al is het erg belangrijk om jezelf te uiten deze dagen, want als je gedrevenheid en vuur wegdrukt of opspaart, kan het zich omzetten in boosheid of word je ineens een dramaqueen of dramaking! Een goed alternatief bieden creativiteit en artistieke zelfexpressie.

De Maan staat tegenover Mercurius, wat een intern conflict tussen verstand en gevoel, intelligentie en intuïtie kan geven. Maar Mercurius loopt nu ook retrograde, waardoor je niet zo makkelijk vanuit je linkerhersenhelft kunt functioneren. Regels? Hmm… Wees alert op misverstanden binnen de communicatie. Het kan zijn dat je afdwaalt in fantasie en dromen. Schrijf deze op, houd ze vast, je kunt er namelijk te zijner tijd wel stappen voor zetten en ze uitleven!

Het is een sprankelende tijd. Alles wordt helderder en intenser tijdens volle maan (vooral deze vrijdag rond middernacht). Herzie of vernieuw goede voornemens die je tijdens de vorige volle maan hebt gemaakt; wat is afgestorven en wat wil je uitwerken? Sta stil bij wat er bij jou van binnen sluimert of leeft; wat wil ontwaken en uitgroeien? Durf je ervoor te gaan? Waarom wel of niet? Gebruik de passie en vuurkracht van deze maan om al iets van je voornemens of wensen naar buiten te brengen. Deel je enthousiasme! Misschien zelfs zo dat je ze in de komende tijd wel moet uitvoeren, omdat je gewoonweg niet op je woorden kunt terugkomen uit angst of bescheidenheid. Bijstellen kan altijd nog, maar je voelt nu duidelijk in je hart wat je in de komende tijd wilt laten zien en vormgeven.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
07/02/2020 6 - 18 februari 2020: het Rode Maan levenspad
 

Agenda