blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 12 januari 2017

De eerste volle maan na midwinter opent de deur naar een nieuwe cyclus al iets verder. In de natuur heerst rust. Wat in de herfst op de grond is gevallen of afstierf, wordt nu verteerd en vormt voedingsstoffen voor een volgende cyclus. Alles heeft nut, niet alleen in de natuur, ook in je eigen leven. Het oude vormt een basis waardoor je kunt kiezen wat je wel of niet wilt meenemen. Wat heb je geleerd van het afgelopen jaar? Wat is bruikbaar en neem je mee? Wat laat je achter omdat het niet werkt? Wat wil je anders doen en hoe, zodat je met een schone lei verder kunt? De volle Maan van de Langste Nacht brengt je in verbinding met je diepste gevoel én helpt je om te gaan voor de door jou gewenste vernieuwing.

De Maan staat in Kreeft en voelt zich daar thuis. Je zoekt onder deze hemelse invloed het liefst veiligheid, warmte en geborgenheid. Maar het maakt ook extra gevoelig: je kunt emotioneler en sneller geraakt zijn. Maan in Kreeft verbindt je met je wortels. Omtrent het thema van de volle maan kun je bekijken wat je vanuit je familie of gezin naleeft, welke waarden en normen er spelen en welke daarvan nog wel óf niet meer bij jou aansluiten. Wat geeft jouw basis stevigheid en waardoor voel je je juist onstabiel? Evalueer, neem (met intentie) mee wat jou dient en laat achter of transformeer wat jou tegenwerkt. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het tegenoverliggende teken Steenbok. Hierdoor wordt manifestatiekracht geactiveerd. Probeer je constructieve eigenschappen te vergroten en laat een destructieve eigenschap (die wel of niet aangeleerd is) achter: schrijf deze op een papiertje of pak iets wat daar symbool voor staat en begraaf of verbrand het.

Jupiter staat tegenover Uranus, waardoor de innerlijke rebel wordt geactiveerd: je verzet je tegen alles wat jou belemmert of klein houdt. Er kan ook een plotse aanleiding zijn waardoor ingehouden spanning eruit knalt. Als je een omslag wilt, kun je die krijgen ook! Maar Uranus vierkant de Maan kan wisselende emoties, spanning en vrijblijvendheid geven. Onderzoek of je gaat voor iets wat of iemand die toch niet te bereiken valt of dat je werkelijk dat nieuwe begin wilt en gaat activeren!

PRAKTISCH (uit de Maan-nieuwsbrief)

Als je 2017 optelt, krijg je  2 + 0 + 1 + 7 = 10.
Dat is tarotkaart het Rad van Fortuin.
Je kunt hierdoor zeggen dat 2017 je de mogelijkheid geeft om oude patronen te doorzien (verleden, 2016), achter te laten en om te zetten in iets constructiefs (heden) om daardoor nieuwe kansen en fortuin te creëren (toekomst, 2017).
 
1. Bedenk: welke niet-constructieve oude patronen, gedachten, gedrag of cirkeltjes zie je van jezelf? Hoe zijn die ontstaan?
Pak een kaart uit de set 'De Maan' op de vraag: wat uit 2016 kan ik achterlaten, waar hoef ik me niet meer op te richten?
2. Bedenk hoe je een oud patroon kunt omzetten in iets constructiefs.
Pak een kaart op de vraag: wat heb ik nodig zodat nieuwe deuren zich zullen openen?
3. Pak een  kaart op de vraag wat 2017 je zal brengen.
(als je dit te ver vindt, kun je ook een kaart voor de eerste 3 maanden pakken, of bijvoorbeeld tot de start van de lente).

TIP: Workshop tijdens de volgende volle maan: 10 februari is er een maansverduistering, de perfecte tijd om je eigen innerlijk te onderzoeken, versterken en je magie zichtbaar te maken. Met live muziek van Robert en chakra-healing.
10 februari om 19:30 uur te Ulvenhout (Brabant, bij Breda)
Info / opgave: zie AGENDA

Alles weten over de nieuwe en volle Maan? Abonneer je op de maan-nieuwsbrief:
Deze keer daarin:
- Jupiter, Saturnus en Uranus, de invloed van deze grote jongens
- De Maan-invloed door de (tweeling)sterren Castor en Pollux, licht en donker
- Venus en Neptunus, een jaarlijkse liefdesroes
- Praktisch: inzichten en kaarten voor verleden (2016), heden en toekomst (2017)

Tekst en foto’s: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda