blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan en maansverduistering van 8 oktober 2014

Rond deze tijd wordt de tweede grote oogst binnengehaald. Hier is de natuur naartoe gegroeid. De bestemming is bereikt en als iets is volgroeid, is de tijd er om los te laten en de vruchten te plukken. In het zaad ligt de onsterfelijkheid besloten; dat zal weer nieuw leven geven in de lente. De energie van de natuur keert zich vanaf nu meer en meer naar binnen, klaar voor een welverdiende rust. De grote, geeloranje maan die in de lucht hangt, is de Oogstmaan en draagt het thema ‘loslaten en onsterfelijkheid’. Wat heb jij bereikt door je inzet van de afgelopen tijd? Hoe ziet jouw oogst eruit? Wat is volgroeid en kun je nu loslaten? En wat neem je mee naar een volgende periode?

De volle maan staat in Ram. De vrouwelijk Maan in de mannelijke Ram geeft directheid, impulsiviteit, de zin in iets nieuws of opwindends en de bereidheid risico’s te nemen. Uranus staat naast de Maan en maakt je nog meer belust op avontuur. Verlangen naar vrijheid, vernieuwing en uitdaging spelen een grote rol deze dagen. Maar zelfonderzoek is ook belangrijk. Dit doet denken aan wat er gebeurt als een bal lang onder water wordt gehouden: gevoelens die waren bedekt en weggestopt, kunnen de adem niet meer inhouden en knallen omhoog door het wateroppervlak heen. Dit kan confronterend zijn, maar juist ook bevrijdend. De plotse doorbraak van onbewuste krachten geeft geniale inzichten, een sterke intuïtie en helderziende gaven. Blijf flexibel en betrokken, vertrouw op je gevoel en handel ernaar!

Het element vuur regeert deze volle maan: Maan/Uranus, Mars en Jupiter zijn in een vuurdriehoek met elkaar verbonden. Dit is een katalysator voor passie en hartstocht, en die laat zich niet zomaar afleiden door oude machtspelletjes (Venus vierkant Pluto) of pessimisme en wisselvalligheid (Jupiter vierkant Saturnus). Maar net als bij vuurlopen is het belangrijk om je focus duidelijk voor je te zien, dat je moed hebt en eigen verantwoording neemt. Dan zul je zien dat wat onmogelijk werd geacht, wel degelijk werkelijkheid kan worden!

De Zon schijnt licht vanuit Weegschaal op de Maan. Liefde, relaties en harmonie spelen nog steeds een grote rol. Maar er is een totale maansverduistering deze dag: de Aarde staat tussen Zon en Maan in, zodat het zonlicht de Maan tijdelijk niet bereikt. Maansverduisteringen werken via het onbewuste en kunnen een explosie aan gevoelens opwekken. Dit maakt het nog belangrijker om onderdrukte emoties, liefdeszaken of dingen uit het verleden onder ogen te zien. Neem de dagen voor de volle maan de tijd om blokkades in jezelf te herkennen, ze in een nieuw licht te zetten of te zuiveren. Wees op het moment dat de Maan is verduisterd alert op wat je ervaart en welke besluiten je vanuit je hart neemt. Dit kan thema’s voor de komende maanden duidelijk maken en zicht geven op je levenstaak.
Let wel: Mercurius loopt ‘achteruit’ van 4 tot en met 24 oktober. Hierdoor kan communicatie eerder misverstanden geven, maar als je luistert naar je innerlijke stem dan weet je wat belangrijk is. Let love rule!

De Maan zal op 8 oktober tijdelijk totaal verduisterd zijn. Hoewel dit helaas niet zichtbaar is vanuit de Benelux, is de werking er natuurlijk wel. De eclips start om 10:14 uur en eindigt om 15:35 uur. Om 12:55 uur is de Maan helemaal verduisterd.
 

In haar workshop op de Kaartdag van 11 oktober a.s. gaat Petra Stam ook in op de maansverduistering van 8 oktober en je krijgt een legging mee voor de zonsverduistering van 23 oktober.
 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
07/02/2020 6 - 18 februari 2020: het Rode Maan levenspad
 

Agenda