blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan en maansverduistering van 25 april 2013

Deze volle maan wordt de Maan van het Ontwaken genoemd, omdat de levenskracht in de natuur ontwaakt. We zitten bijna in het middelpunt van de lente en de sapstroom in planten en bomen is volledig op gang. Wat pril en nieuw was, is niet zo kwetsbaar meer nu. Het nieuwe leven manifesteert zich en richt zich op vruchtbaarheid en bevruchting. Zeer passend hierbij is, dat de Maan in het teken Schorpioen staat. Dit heeft alles te maken met door- en omspitten van het oude en het nieuwe een plek geven om op te groeien.

Ook voor ons mensen is dit een magische tijd, waarin nieuw leven en nieuwe creaties zich werkelijk kunnen manifesteren. Schorpioen heeft te maken met diepliggende gevoelens, passie, seksualiteit en transformatie. Bovendien is er deze nacht een maansverduistering, dus deze maanenergie bevat nog meer kracht en lading. De Zon schijnt vanuit Stier op de Maan. De nadruk ligt op relaties en polariteiten: wat heb je, wat mis je, wat heb je nodig? Waaraan (of aan wie) houd je vast en wat wil/ga je transformeren? Stier houdt vast aan de stoffelijke dingen, zoekt daar veiligheid in; Schorpioen vernietigt bestaande vormen, zodat ze een nieuwe vorm kunnen aannemen en verandering wordt bewerkstelligd. Loslaten en manifesteren, daar gaat het nu om. Houd niet per se vast aan veilige zaken, zeker niet als je die aan het ontgroeien bent. Onderzoek je binnenwereld, ga voor het mysterie, voor de diepere wensen en verlangens die omhoog blijven komen. Nu is de tijd om dat serieus te nemen en daarvoor te gaan. Als je dit negeert kan het maandenlang doorspelen (het gaat niet alleen om de invloed van een volle maan maar ook om die van een maansverduistering, dus een thema speelt veel langer door). Het betekent niet dat je je hele basis halsoverkop moet omgooien, maar ga wel verkennen wat je mist, spreek dit uit en zet de eerste stappen om te gaan voor wat je werkelijke passie of verlangen is.
Saturnus staat vlak naast de Maan en maakt het thema karmisch. Het kan dus zijn dat je in een oud patroon terechtkomt en een gevoel van déjà vu hebt. Saturnus zorgt ervoor dat je de te leren les onder ogen komt en geeft aan dat het tijd is voor verandering! Als je je verantwoordelijkheid accepteert en aangaat wat er op emotioneel gebied bij je speelt, ontvang je inzicht en diepe heling. Pak je kans op transformatie, want dat kan juist de oplossing zijn nu!

Ruim je onderwereld op, oftewel: doorzoek je onderbewuste! Een oude belastende of ondermijnende emotie kan zelfs vertrouwd aanvoelen, want zo ben je het gewend. Loslaten kan een uitdaging zijn, maar juist nu is het een goede tijd om energie te transformeren en er iets nieuws voor in de plaats te laten groeien. Neem de regie! Voel op welke plek, rond welk gevoel, om welke emotie je oude huid te strak zit. Zet dat stuk in het licht. Het is tijd om je oude huid af te werpen… Een mooie intentie voor deze volle maan.

Als je een planeet op 5,5 graad in Schorpioen (of Stier) hebt staan in je geboortehoroscoop heb je een nog grotere kans dat je persoonlijk wordt geraakt door dit thema, dat het al speelt of rond deze tijd sterker opkomt.
Over twee weken is er een zonsverduistering en tijdens de volgende volle maan weer een maansverduistering. Wees je bewust van thema’s die nu in je leven spelen en werk daaraan, want zo voorkom je dat je totaal wordt overdonderd.

De maansverduistering is deels zichtbaar in Nederland:
Start: 20:02, max. 22:08, eind 0:14 uur.

Tekst en foto: Petra Stam

De betoverende muziek en video ‘Field of Night’ is van mijn lieve vriendin Jyoti Verhoeff
(Jyoti Verhoeff en Maya Fridman)

Meer over maan- en zonsverduisteringen, natuurfeesten, etc. in ‘In het licht van de Maan’


https://www.facebook.com/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda