blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan en maansverduistering van 23 maart 2016

De volle Eimaan verwijst naar het prille leven dat veelal nog veilig verstopt zit achter beschermlaagjes en vliesjes. De jonge uitlopers, blaadjes en dieren die er al wel zijn, zijn kwetsbaar en hebben nog zorg en bescherming nodig. Ondanks de oplopende zonnekracht kan het weer in maart toch nog onberekenbaar zijn. Als je plannen, wensen en doelen hebt, is het een goede tijd om hiervoor de eerste voorzichtige stappen in de buitenwereld te zetten. Bescherm je dromen en wensen ook nog in dit stadium van ontwikkeling, want als je jezelf nu al te enthousiast opstelt, kan het kwetsbaar voelen. Zorg voor een goede basis en stevige wortels.

De Maan staat in Weegschaal. Dit teken heeft alles te maken met ‘jij en de ander’ – meestal gaat dit over relaties, maar het gaat ook algemeen over een op een contacten. De Weegschaalenergie maakt dat je gevoelig bent voor stijl en sfeer, je bemiddelend en diplomatiek opstelt. Met charme en vriendelijkheid kun je veel gedaan krijgen, maar let er ook op dat je niet de harmonie om je heen bewaart ten koste van jezelf. Het zoeken naar voldoening in relaties is een doel dat nu hevig kan opspelen en met de verduistering van de Weegschaalmaan kan dit wel een jaarthema worden.
Op 20 maart gaat de Zon van Vissen naar Ram; dat is het begin van de lente. De Zon schijnt dus licht op de volle maan vanuit het vuurteken Ram. Daardoor kun je voelen dat je vuurkracht weer ontwaakt, dat je meer en meer zin hebt om uit je schulp te treden en nieuwe projecten aan te gaan. De valkuil hierbij kan ongeduld en impulsiviteit zijn. Laat de Maan eerst licht werpen op je gevoelens en onderneem dan gepaste of adequate actie!
De Maan en de Zon maken alleen een aspect met Mercurius en Mars. Ons denken en voelen zijn twee uitersten deze dag; ga je je hoofd of je hart volgen? Mars geeft een drive voor passie en actie, het maakt dat je plannen uitvoert en/of er woorden aan geeft.

De maansverduistering is om 13:02 uur en dus helaas niet zichtbaar in Nederland. Maar wel voelbaar! Omdat de Aarde tussen de Zon en de Maan inschuift, bereikt het zonlicht de volle maan tijdelijk niet. Je kunt dit ervaren als een explosie van emoties en gevoelens die vanuit je onderbewuste omhoog komen. Door te voelen wat er in je omgaat, verborgen obstakels of weggestopte emoties te erkennen en de komende tijd te verwerken, zul je nieuwe perspectieven zien, ook of juist op het gebied van persoonlijke relaties.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda