blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan en maansverduistering van 18 op 19 oktober 2013

Deze volle maan is de Jachtmaan. We hoeven niet meer letterlijk op jacht, maar kunnen wel stilstaan bij hoe we iets in handen krijgen ofwel figuurlijk jacht maken op iets. In de natuur speelt het proces van vergaan: bladeren vallen, paddenstoelen verschijnen – de krachten van de onderwereld worden zichtbaar en nemen toe. De binnenwereld gaat een grotere plek innemen dan de buitenwereld. Bedenk in deze tijd wat je wilt laten overleven of transformeren.

De Maan staat in het vuurteken Ram (ik wil, doen, energie, enthousiasme, actie en steeds iets nieuws aangaan) en de Zon schijnt daar licht op vanuit Weegschaal (harmonie, vrede, relaties, diplomatiek). Deze nacht wordt de Maan gedeeltelijk verduisterd: op dat moment staat de Aarde tussen de Zon en de Maan in. Hierdoor komt de Maan in de schaduw van de Aarde te staan en ontvangt minder licht. De bemiddelende Weegschaalkwaliteiten vallen even buiten bereik door de verduistering, wat de nadruk legt op ‘eerst doen, dan denken’. Wees tijdens deze Ramenergie echter niet té onbezonnen, want dan drijf je anderen tegen je in het harnas en snijd je jezelf in de vingers. De letterlijke kans op ongelukken neemt ook toe, dus let op!
De naakte waarheid buiten jezelf en in jezelf zal zichtbaar zijn. Laat oude geloofsovertuigingen los, wees creatief, vernieuw jezelf, leef! Deze tijd geeft extra moed om te ontdekken wie je bent, jouw pad te betreden en dat ook naar buiten toe te tonen.

Tijdens deze maansverduistering hangen er veel krachtige tegengestelde invloeden in de lucht. Dit kan een onstabiel gevoel geven of het moeilijk maken om te zien met wat of wie je te maken hebt. Het maakt het ook lastiger om te bepalen hoe je je eigen balans kunt behouden. Vrede of oorlog, afwachten of actie, ga je voor dromen of voor tastbare werkelijkheid? In het weekend van de maansverduistering kun je beter kiezen voor rustig afwachten en eerst overzicht op een situatie krijgen dan je er impulsief in storten! Er kunnen duidelijke lessen over het verleden bovenkomen – neem die mee, want het zijn aanwijzingen voor jouw toekomst.

Deze volle maan kan relaties in woelig water brengen. Het is de bedoeling dat je je bevrijdt van oude gedachtepatronen en luistert naar de sterkste gevoelens die misschien onvoorspelbaar, maar duidelijk komen bovendrijven. Jezelf (kunnen) zijn is het hogere goed. Ook in de wereld neemt de onvoorspelbaarheid toe: het vierkant tussen Uranus en Pluto is bijna exact nu en hierbij horen onrust in de wereld, revolutie en oude machtssystemen die uiteen vallen.

Het is belangrijk om zicht te krijgen op de zaken of gebieden die aan een zijden draadje hangen in deze tijd. Welke draden ga je verstevigen, welke draden kun je doorknippen? Er zijn meerdere verbindingen, meerdere paden en dus keuzes die je kunt maken. Door te kijken naar inzichten en lessen uit het verleden, kun je de wever zijn van het web van je eigen toekomst. Dat vraagt om balans in een tijd van rumoer en uitersten.

Maansverduisteringen zijn krachtige volle manen die je bijsturen op je pad. Hoe ze jouw leven zullen veranderen, is niet te voorspellen, omdat het totaal onverwachts gebeurt.

De maansverduistering is zichtbaar tussen 23:49 en 3:53 uur; maximale maansverduistering om 1:51 uur.

Tekst: Petra Stam

“But we don't wanna cause no fuss,
We just want a little revolution.
We don't wanna spill no blood,
We just need a little revolution.”

 


https://www.facebook.com/#!/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/10/2019 25 oktober - 15 december 2019: een intense tijd om je eigen plek vorm te geven
18/10/2019 Een 4 in 1 boek - recensie
12/10/2019 12 - 24 oktober 2019: het Gele Mens levenspad
10/10/2019 De volle maan van 13 oktober 2019
 

Agenda