blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De power van Maya wijsheid

Het is zover: we staan aan het begin van 2012. Allerlei natuurvolken zoals de Hopi, de Inca’s en de Maya’s kondigden eeuwen geleden dit jaar aan als het begin van een nieuwe tijd. Toen Elvira van Rijn voor het eerst met de wijsheid van de Maya’s in aanraking kwam, wist ze daar niets van. Inmiddels heeft hun Tzolkin kalender haar laten zien wat die nieuwe tijd betekent.

 

Leven vanuit het hart
Sinds een paar jaar kan ik er niet meer onderuit. Er wordt van me gevraagd op een andere manier te leven: vanuit het hart, met gezond verstand, ontvankelijk voor leiding vanuit het onzichtbare veld. Het valt me niet altijd licht om dit in de praktijk te brengen. Toch kan ik nu al merken dat dit de meest vloeiende manier is om mijn bijdrage aan harmonie in de wereld te leveren. De Tzolkin geeft me inzicht mijn kwaliteiten, talenten, blokkades en laat cruciale momenten in mijn leven zien. Toen ik dat ontdekte was ik er stil van.

Oude wijsheid
Als Maya kind werd je genoemd naar de dag waarop je volgens de Tzolkin kalender was geboren. Als een bekrachtiging van jouw unieke mogelijkheden kreeg je het ‘zegel’ en de ‘toon’ van de dag mee als naam. Bolon Cauac zou ik geheten hebben: 9 Storm. En dat zegt van alles over mij en mijn leven dat feilloos klopt. Ook al ben ik geen Maya kind, ook nu heb ik dagelijks profijt van deze wijsheid. Het maakt me bewust van wie ik werkelijk ben en helpt me in een periode van bewustwording, persoonlijke groei en transformatie bij mezelf te blijven.

Dat deze omwenteling zich niet alleen voor mij persoonlijk voltrekt, zie ik elke dag op het journaal: de financiële crisis, de revolutie in de Arabische wereld, alle natuurrampen op plaatsen waar ze nooit eerder zoveel schade aanrichtten of zelfs nooit eerder voorkwamen. De aarde schudt en beeft, de wereld transformeert naar een betere versie van zichzelf. Het hoogtepunt lijkt inderdaad in 2012 te vallen.

Moeiteloos leven
Mijn leven heeft de afgelopen jaren op alle fronten een nieuwe wending gekregen: grote omwentelingen in werk, liefde, vriendschappen. Alles wat niet op liefde gebouwd is, brokkelt af of wordt soms genadeloos onder mijn voeten weggerukt. Wat wel op liefde gebouwd is ontstaat moeiteloos. Het afgelopen jaar was dat in mijn leven ‘Maya wijsheid voor je levenspad, het Tzolkin profielenboek’. Het boek dat niet uit kon blijven na jaren dagelijks leven en werken met de kalender. Het boek dat zich letterlijk in slechts enkele maanden liet schrijven en in tien minuten een uitgever vond. In dit boek beschrijf ik hoe de Tzolkin inzicht geeft in je persoonlijkheid, je kwaliteiten en de kracht in jezelf.

Elke dag een eigen energie
Kort gezegd laat de Tzolkin kalender ons zien dat elke dag een eigen energie heeft en dat je als het ware kunt meesurfen op die energie. De maan trekt aan het water; dat kunnen we zien bij eb en vloed. Maar er zijn nog veel meer krachten werkzaam. Die kun je niet zien, maar wel voelen. En je geboortedag kun je zien als een energetisch verfbad vol kwaliteit dat je bij je geboorte krijgt.

De dagelijks beschikbare energie kun je benutten om projecten, plannen, wensen en relaties vorm te geven. De Tzolkin is namelijk een creatiekalender. Dat kun je alleen al zien aan de omloop van 260 dagen. Omgerekend naar onze kalender is een periode van 260 dagen negen maanden: de tijd van conceptie tot geboorte, de creatie van een mens.

De kalender gebruik ik dagelijks als energetisch coach en –trainer om cliënten direct in verbinding te brengen met hun eigen kracht. Mensen die zelf aan de hand van mijn boek een profiel van hun levenspad maken, zijn verbaasd over hoe het klopt en de kern raakt. Dat hoor ik keer op keer.

Tijdens de Powerdag van Vrouw&Passie op 16 februari 2012 laat ik je graag de kracht van de Mayawijsheid ervaren in een persoonlijk mini consult. Heb je een vraag die je bezig houdt? Sta je op een kruispunt in je leven, relatie of werk? Ik geef je graag inzicht in de kwaliteiten die jou ter beschikking staan om een volgende stap te nemen op jouw pad.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda