blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 8 juni 2013

Een nieuwe maan geeft de afsluiting van het oude aan en een nieuwe start. De donkere maan en de Zon staan deze dag dicht naast elkaar in het luchtteken Tweelingen. Dit kan iets oppervlakkigs geven: “Is er nog iets nieuws?” Wees als het groen in de natuur: neem het maximum aan voedingsstoffen in je op en groei boven jezelf uit! Blijf echter niet analyseren, kletsen of nieuwe ideeën en uitdagingen zoeken. Kijk naar de keuzes die je de afgelopen tijd hebt gemaakt, anders blijf je in dualiteit hangen.

Ook Mars staat in Tweelingen en dat geeft nog meer versnippering aan je energie en twijfel waarvoor je nou daadwerkelijk zult gaan. Juist nu de maan donker is, is het goed om verbinding met je gevoel te maken, je af te stemmen op je hart om daar de essentie te zoeken. Als je dat duidelijk hebt, kun je je doelgerichter presenteren in de buitenwereld. Zo groei je verder in de richting die bij jou past.

 

Venus, Saturnus en Uranus vormen samen een hemelse waterdriehoek, wat een rustige sfeer en de neiging tot dromerigheid geeft. Je kunt je verloren voelen in de tijd of afgesneden van de ontwikkelingen om je heen. Maar daartegenover zijn er de hardheid en het geweld in de wereld, de zaken die aan het licht komen en de gevechten voor vrijheid… Je kunt je niet totaal afsluiten van wat er in de wereld gebeurt. Wat je wel kunt doen is je eigen waarheid vinden en filteren welke informatie tot je komt. Maak onderscheid: wat is informatie en wat is kennis?

 

De Maan in Tweelingen geeft rusteloosheid en het verlangen naar verandering (in het groot en in het klein) en communicatie. Focus op doelen die vreugde, geluk en liefde (kunnen) brengen. Zoek nabijheid bij gelijkgestemden en zorg ook voor humor! Bedenk steeds dat je je eigen werkelijkheid creëert en dat je gedachten en woorden energie zijn die daaraan richting geven. Positief denken (Jupiter staat ook in Tweelingen) geeft nieuwe impulsen en mogelijkheden die je misschien eerst nog niet zag.
De enige planeet die nu in een aardeteken staat is Pluto. Aarde geeft vormkracht, is nodig om te handelen en geeft stabiliteit. Pluto staat voor transformatie, de grote massa en alles wat met macht en onmacht te maken heeft. Deze thema’s spelen momenteel sterk in de wereld. Voor jezelf kan het goed zijn om regelmatig met twee voeten op de grond te staan en te aarden. Zo voorkom je dat je gedachten met je op de loop gaan of dat je je verliest in bepaalde gevoelens. Ga voor jouw essentie en sta open voor de hoogste waarheid.

Be humble for you are made of earth.
Be noble for you are made of stars.

Tekst: Petra Stam


https://www.facebook.com/#!/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda