blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 7 december 2018

De natuur is stil, trekt zich steeds verder in zichzelf terug. Haar winterslaap lijkt op de dood, maar dat is schijn. In de buik van de Aarde slaapt het zaad, de hoop voor het nieuwe leven. Nieuwe maan is dé tijd voor introspectie, reflectie en evaluatie, om daarna onbruikbare en ongezonde gewoontes los te laten. Zo kun je nieuwe wegen inslaan of bewust een nieuwe start maken. Welke droomzaadjes sluimeren in jou en willen geplant (geleefd) worden? Besteed tijd en aandacht aan jezelf en neem rust om opgedane kennis om te zetten in wijsheid. Als je weet hoe het moet, doe het dan ook. Leef naar je innerlijk weten! 

De nieuwe maan staat naast de Zon in Boogschutter. Dit geeft enthousiasme, optimisme en idealen om de wereld te verbeteren. Grofheid en onwetendheid kunnen je raken en teleurstellen. Misschien zijn de gewenste wereldse veranderingen er nog niet, maar zie dat er een onderstroom is waarin nieuwe initiatieven en ontdekkingen langzaam maar zeker bijdragen aan een beter wereld. De vuurkracht van Boogschutter geeft vooral een positieve instelling, een filosofische inslag en kan licht werpen op levensvragen. Tussen 21 november en 16 december gaat de Zon door het sterrenbeeld de Slangendrager, wat wijsheid, ambacht, healing en wedergeboorte brengt.

Mars staat vierkant de Maan, waardoor onrust en emotioneel overreageren kunnen leiden tot onnadenkende acties. Actie (Mars) ondernemen op je idealen (Maan in Boogschutter) gaat je goed af, maar blijf flexibel ten aanzien van je eigen opvattingen. Toegeven dat je niet gelijk had betekent niet het einde van de wereld, maar toont juist dat je kunt reflecteren. Ook Neptunus staat vierkant de Maan, waardoor je gevoeliger dan normaal bent voor eventuele kwetsende opmerkingen. Ken je kracht en je talenten, leef jouw dromen, kijk naar een situatie van een afstandje, zodat je je geen slachtoffer voelt maar je een vrij mens blijft voelen. Mars en Neptunus kunnen bedrog, woede, energieverlies en verwarring teweegbrengen. Je kunt stiekeme, achterbakse acties op het spoor komen. Probeer je niet te laten ontmoedigen of manipuleren door anderen. Stel zaken aan de orde, wees assertief, ga voor openheid en vermijd negatieve of stiekeme mensen. Maak extra tijd om te aarden, zodat je dicht om je eigen as kunt blijven ‘draaien’.

De Maan en de Zwarte Maan staan harmonieus ten opzichte van elkaar. Als je de rust en tijd neemt, kun je dicht bij jezelf blijven en ten allen tijde voelen wat jouw waarheid is. Ondanks je gevoeligheid in het contact met de buitenwereld kun je vertrouwen op je intuïtieve weten. Het gaat er nu niet per se om wat iedereen om je heen nodig heeft, maar om zorgen voor jezelf en wat jij nodig hebt. Niet weglopen of toegeven, maar dicht bij jezelf blijven. Creëer innerlijke rust en ga voor echte contacten (je lichaam en geest weten wanneer iemand resoneert!).

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda