blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 7 april 2016

Ook de nieuwe maan valt nog binnen de periode van de Eimaan. De temperatuur stijgt, de dagen zijn veel langer en de lente hangt in de lucht! Het is dubbelop een nieuw begin: het is lente en het is nieuwe maan. Maar bij nieuwe manen hoort de fase van innerlijke reflectie en stilte, voordat je nieuwe dingen start, nieuwe ideeën aangaat of nieuwe wegen inslaat. Dat kan lastig zijn onder deze vurige Zon en Maan! Neem de tijd om oude vooroordelen over jezelf achter te laten en jouw capaciteiten te zien. Probeer uit oude beperkende gedachten en patronen te stappen, zodat je nieuwe ruimte creëert. Zorg goed voor je zielsverlangens en bescherm je dromen. Het is een magische tijd waarin je dankbaar mag zijn voor alles wat er groeit en mogelijk is, zowel buiten jezelf als in jezelf.

De Maan en de Zon staan dus naast elkaar in Ram. Ram-energie betekent dat je naar vernieuwing zoekt, dat je weet wat je wilt en ervoor gaat! Actie, initiatief en moedig voorwaarts stormen horen hier ook bij. Doordat Zon en Maan in Ram staan, ontwaakt de vuurenergie in ons. Valkuilen kunnen zijn, dat je te ongeduldig bent, steeds weer iets nieuws wilt aangaan en zeer gevoelig bent voor kritiek. De nieuwe maan waarschuwt je echter om geen open deuren in te trappen, omdat impulsiviteit je (nog) niet brengt waar je wezen moet. Gebruik de dagen rond de nieuwe maan om inzicht te krijgen in je plannen en idealen. In de dagen naar de volgende volle maan kun je stilstaan bij de volgende vragen: Wat kun je doen (welke actie) om je wens of plan te laten groeien? Welk idee ga je uitwerken en perfectioneren?

Uranus staat direct naast de Maan en de Zon. Dat geeft verre van rust, maar wel nieuwe ideeën, flexibiliteit voor vernieuwing, onafhankelijkheid en vergroot de drang naar vrijheid. Deze hemelse invloed maakt je ook bewust van jouw eigen uniekheid. Ga je eigen weg en luister naar je intuïtie!

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda