blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 6 mei 2016

Deze nieuwe maan van het Ontwaken valt midden in de lente. Het weer is nog onvoorspelbaar, maar de natuur komt meer en meer tot leven. Dit is een goede tijd om het nieuwe leven te vieren, zowel buiten jezelf als ieder nieuw begin in jezelf. Stuur liefde naar je geliefde mensen en doelen en gebruik je liefdeskracht ook om jezelf mee op te laden.

De nieuwe maan staat in Stier. Hierdoor voel je je meer betrokken bij de natuur en ook bij jouw eigen heilige stukje Aarde (je huis of een geliefde plek in de natuur). Met de Maan in Stier ligt de aandacht op genieten van het aardse: lekker eten, samenzijn met bekenden, vertrouwde mensen, relaxen… Geef niet té veel toe aan alle geneugten, want dan kom je gemakkelijk aan in gewicht en anders komt er niets uit je handen. Ook kun je merken dat je helende handen hebt. Ontdek, speel, oefen met handoplegging: voel hoe je genezende kracht naar een lichamelijke plek en een ander kunt sturen.
De Zon en Mercurius staan eveneens dicht bij de Maan en ook Venus staat in Stier. Het maakt zinnelijk, geeft behoefte aan lichamelijke nabijheid of wakkert een kunstzinnige talent aan. Je zult geen risico’s willen nemen, maar voor veiligheid en vertrouwen gaan.

Op dit moment lopen vijf planeten retrograde: Mercurius, Mars, Jupiter, Saturnus en Pluto. De Maan en de Zon staan direct naast Mercurius, dus vooral die invloed is duidelijk te voelen. Mercurius retrograde kan nogal eens roet in ons digitale eten gooien: het maakt de kans op misverstanden groter, als je iets niet goed hebt gelezen volgen er al snel consequenties, mail of pakjes raken kwijt … Met al deze retrograde planeten én nieuwe maan is het belangrijk om naar je innerlijk te luisteren, stil te staan bij wat er in jou omgaat, welke herinneringen of gebeurtenissen je hebt weggeduwd. Als je er aandacht aan geeft, kun je iets een plek geven, verwerken en genezen.
Mercurius loopt weer vooruit vanaf 22 mei, Mars vanaf 29 juni, Jupiter vanaf 9 mei, Saturnus vanaf 13 augustus en Pluto vanaf 26 september…

TIP:
Een nieuwe maan is het eind van een cyclus en het begin van een nieuwe cyclus. Je evalueert je gewoonten, laat los wat niet meer dient, ziet welke nieuwe mogelijkheden er zijn en maakt nieuwe plannen. Op weg naar de volgende volle maan kun je een nieuwe start maken, de energie laten groeien en vorm geven. Wil je die kracht vorm geven op een magische, praktische manier? Op zaterdag 21 mei (volle maan!) geef ik samen met Jessica Vogel een dagworkshop: maanstaf en wierook maken, een maan-meditatie en het inwijden van je staf in je zelfgemaakte wierook. Zie: www.petrastam.nl (agenda)

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
07/02/2020 6 - 18 februari 2020: het Rode Maan levenspad
 

Agenda