blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 6 maart 2019

Na de winterrust stijgt de temperatuur, wordt het licht sterker en zorgt ook het regenwater voor groei. ‘Kiemkracht’ is dan ook het thema dat bij deze maan hoort. Net als de nieuwe maan een tijd van inkeer is, speelt zich in de natuur de eerste ontwikkeling van zaden en knoppen ook van binnen af. De energie is nog grotendeels naar binnen gericht, daar waar alles perfect geordend is, maar weet wanneer het de tijd is om de groei naar buiten toe door te zetten. Zo is het bij ons ook: alle wijsheid en weten ligt in onszelf besloten. 

Soms helpen impulsen van buitenaf om innerlijk verder te ontwaken, maar perfectie en zielenfluister zijn altijd al een deel van jouw binnenwereld. Het grote is opgebouwd uit het kleine, beide zijn één – het hele universum zit in ons. Ga bij jezelf naar binnen en vind het stiltepunt. Voel hoe je verbonden bent met Al. Voel waarnaar jouw energie uitgaat; wat wil je het liefst laten uitgroeien? Geef je energie aan die plannen waarvoor je passie voelt en waarvan je weet dat ze een kans van slagen hebben. Word je ook bewust wat jij nodig hebt in deze tijd, zodat je niet te veel energie verliest door er steeds maar voor anderen te zijn.

De nieuwe maan staat in Vissen. De Maan in dit waterteken geeft ontvankelijkheid en grote gevoeligheid, bijvoorbeeld om stemmingen van de omgeving aan te voelen, maar ook om contact te maken met de Andere Wereld. De neiging om (weg) te dromen is groter, evenals de voorliefde voor al wat romantisch is. Het kan een aandachtspunt zijn deze dagen om de realiteit niet uit het oog te verliezen. Ook als het gaat om teleurstelling is het belangrijk je niet meteen helemaal ontmoedigd te voelen. Mercurius staat eveneens in Vissen en kan innerlijke strijd veroorzaken tussen logica en gevoelszekerheid. Als je beseft dat het hart ook over ‘hersencellen’ beschikt en dat er van daaruit informatie naar het brein wordt gestuurd, kun je wellicht gemakkelijker vertrouwen op de wijsheid van je hart. Vertrouw op wat je aanvoelt, ook als je er geen verstandelijke verklaring voor kunt geven.

Door de samenstand van de Maan met Neptunus is dit een extra Vissige nieuwe maan. Voor je het weet is er weer een uur verstreken terwijl je wegdroomde op de bank, of dwaal je liever door de natuur dan dat je een deel bent van de harde materiële wereld. Let extra goed op je dromen, want deze kunnen voorspellend zijn of diepe inzichten geven. Zowel dag- als nachtdromen kunnen een nieuw zielsverlangen of een andere zienswijze onder je aandacht brengen.
Mars maakt spontaan en vastberaden, geeft je de moed om te handelen vanuit je gevoel. Als je je bewust bent van de ideeën of dromen die in jou leven, kun je er werkelijk stappen aan verbinden. Saturnus is de glazuur van nuchterheid op de droomtaart, waardoor je een goed gevoel hebt voor wat haalbaar is en in verbinding blijft met je eigen ritme. Geef toe aan de behoefte om in je eigen rustige omgeving met toewijding te werken aan wat jij het liefst wilt laten groeien de komende tijd.

 

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/10/2019 25 oktober - 15 december 2019: een intense tijd om je eigen plek vorm te geven
18/10/2019 Een 4 in 1 boek - recensie
12/10/2019 12 - 24 oktober 2019: het Gele Mens levenspad
10/10/2019 De volle maan van 13 oktober 2019
 

Agenda