blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 6 augustus 2013

De nieuwe maan vraagt om een pas op de plaats. Zoals het rijpe graan niet nog verder kan rijpen onder de zon, zo kan het ook zijn met sommige plannen of doelen. Richt je energie en enthousiasme dus op datgene wat je wilt bereiken, op wat er (bijna) is.

Maan en Zon staan naast elkaar in het vuurteken Leeuw. De Leeuwenergie is primair en spontaan en helpt je om zaken uit te spreken, om uitgesproken te zijn zonder angst of reserves, jezelf te laten zien. Dit kan interessante discussies opleveren in het klein en in het groot. Het gaat erom je stralende hart te volgen, creativiteit en talenten in te zetten, zodat je gelukkig(er) wordt. Kleinheid en terughoudendheid leveren jou niets op, maar ook de wereld niet! Wees groots! Wees dapper! Laat je leeuwenhart regeren in deze tijd zonder jezelf tekort te doen!

De Maan en dus ook de Zon staan driehoek Uranus: vernieuwing, plotse oplossingen of doorbraken en visionaire inzichten. Mocht je je op wat voor manier ook teruggehouden of tegengehouden voelen door anderen, dit is een tijd waarin je moed sterk aanwezig zal zijn en waarin je de regie over je eigen leven duidelijk in handen kunt nemen. Baken je eigen territorium af! Persoonlijke vrijheid blijft een belangrijk thema en het is de uitdaging om je eigen plek in te nemen zonder te veel provocatie. Leeuwenergie heeft de neiging om voor drama te zorgen en Uranus triggert excentriciteit – bekijk voor jezelf waar deze combinatie aan eigenschappen positief is en op welk gebied niet.

 

Tijdens deze nieuwe maan staat Jupiter recht tegenover Pluto en dit kan groot verlies of groot gewin geven. In de familiesfeer kunnen tradities worden gehandhaafd of worden doorbroken; vredelievendheid kan je rol blijven of zijn tol eisen… Wees je bewust van de mogelijkheden voor jouw persoonlijke vrijheid, groei en ontwikkeling. Het is een tijd van nieuwe mogelijkheden en transformatie van oude vastgeroeste eigenschappen. Het thema ‘overvloed en groei’ speelt nog in deze periode. Laat je niet overdonderen door emoties, maar onderzoek wel je ware gevoelens en dromen; overweeg wat je gewenste weg is en zet de komende maanden de laatste stappen om je doelen te bereiken. Het is beter om een risico te nemen dan achteraf spijt hebben, omdat je geen lef hebt gehad om je hart(ewensen) te volgen!

De Maan staat dichtbij asteroïde Ceres, de graangodin, die ons herinnert aan het belang om respectvol met de Aarde om te gaan. Immers, wat je zaait zul je oogsten.

Tekst: Petra Stam


https://www.facebook.com/#!/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda