blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

De nieuwe maan van 5 september 2013

Deze laatste nieuwe maan in het zomerseizoen vraagt je om je aandacht nog eens extra te richten op jouw inzichten en jouw waarheid. De werking van het onbewuste neemt toe met de toename van donker en afname van zonlicht. Richt je aandacht naar binnen en ontdek wat jou in vervoering brengt, wat je vreugde geeft en waar je goed in bent (geworden). Je eigen antwoorden vind je door te luisteren naar de informatie die van binnenuit komt.
 

De Maan staat in het teken Maagd. Dit aardse teken geeft nuchterheid en praktisch inzicht. Een goede tijd dus om je inzichten een plek te geven en te gronden. Ook de Zon staat in Maagd, wat nog meer behoefte geeft aan controle en zekerheid; het geeft de drang om te gaan voor het veilige in plaats van gevoelens werkelijk te onderzoeken. Het negeren van gevoel kan echter leiden tot blokkades, en die moet je dan weer op een later tijdstip onder ogen komen. Bovendien staan de planeten zo, dat je eigenlijk wordt gedwongen om wel de diepte in te gaan - niet door je hoofd in het zand te stoppen maar door de wereld van je onderbewuste te betreden.

Zwarte maan Lilith staat recht tegenover Pluto. In deze tijd van het jaar bevinden we ons weer iets verder in het gebied van Persephone; zij regeert naast Hades de onderwereld (niet als slachtoffer maar als Koningin) en geeft nieuwe inzichten en wijsheid. Daarmee komt de verleiding van het verboden fruit ook (weer) dichterbij… Onder–Zoeken is het thema wat hier speelt en dit is de enige manier waarop je helderheid over je binnenwereld zult krijgen. Trek je niet te veel aan van afkeurende blikken of opmerkingen van anderen. Als je, net als Alice, ‘down the rabbit hole’ gaat, zul je avonturen beleven die je ziel doen groeien maar je kunt dus ook commentaar verwachten in de bovenwereld van mens of maatschappij. Als er in deze tijd een kruising opdoemt, neem dan de afslag die onbekend en mysterieus is en trekt in plaats van de bekende (saaie maar veilige) weg. Mysterie is verborgen kennis – door deze sluier op te lichten, zul je kennis vergaren en jezelf in al je aspecten beter begrijpen. Ga het aan met jezelf, go down want anders kun je je down gaan voelen en blijf je hangen in een bepaald verlangen of je afvragen wat je mist.
Maan sextiel Jupiter trekt de juiste mensen aan. Het daagt je uit om al je talenten uit te leven. Verder geeft het extra potentie je tot een hoger geestelijk bewustzijn op te werken; het maakt transformatie mogelijk om van het donker naar het licht, van onbewust naar bewust en van materieel-gericht naar kosmisch Al-bewustzijn te gaan. Het geeft meer mogelijkheden je vrij te voelen.

Filmtips:
-Alice in Wonderland
- What the BLEEP – Down the Rabbit Hole

In de Maya Tzolkin kalender is Rode Hemelwandelaar het gidsende zonnezegel op 5 september. De bijbehorende tekst past mooi bij deze maanstand:
“Ik heb de moed de wegen te bewandelen die verder gaan dan de grenzen van het collectief bestaan. Alleen dan kan ik Volledig Zijn.”
(Tekst: 'Maya wijsheid creatiekaarten' van Elvira van Rijn en Patricia Mooren)

Tekst: Petra Stam

Meer over maaninvloeden, natuurfeesten, symboliek, tips en praktische toepassing, etc. in ‘In het licht van de Maan’ van Petra Stam en Marja de Zeeuw


https://www.facebook.com/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda