blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 5 oktober 2013

Rond de herfstequinox, de balans tussen dag en nacht, licht en donker, staan de nieuwe maan en de Zon altijd in Weegschaal. De binnen- en buitenenergie staan in het teken van een nieuwe balans zoeken. In vroeger tijden was dit de tijd om de geoogste goederen letterlijk te wegen en schulden af te lossen. Dit proces van de waarde van de oogst bepalen en daarna met een schone lei beginnen, is de innerlijke uitdaging die bij deze maan hoort.

Maar er is veel hemels rumoer… Contacten tussen sterren, asteroïden en zware planetenjongens geven veel sterke emoties, hoog spel, manipulatie en machtsvertoon. Dit kan zowel in de grote wereld als in je persoonlijke leefomgeving aan de orde zijn. Maan en Zon tegenover Uranus geeft een acute allergie voor manipulatie en dominantie. De Maan (en dus ook Zon) vierkant Pluto geeft onderwereldse, intense energie. En de aanloop naar het exacte vierkant tussen Uranus en Pluto geeft (de komende weken) helemaal spanning, thema’s rond revolutie, onrust, radioactiviteit en verandering of transformatie op wereldniveau. Het is en wordt ook een tijd van maskers die vallen en van kleur bekennen: wat van binnen raast of is opgekropt, kan niet meer binnen worden gehouden! Houd jezelf onder controle en houd tegelijkertijd een oogje op de buitenwereld…
Het thema is nog steeds ‘loslaten en onsterfelijkheid’. Ontdoe je van wat of wie niet (meer) bij je past. Als je nekharen omhoog gaan staan, bedenk dan of je dat vaker wilt ervaren de komende herfst en winter of dat het tijd is om direct voor jezelf op te komen. Zoek momenten van rust op, creëer je eigen fijne plekje, luister naar je hart en je intuïtie en zorg goed voor je ziel(enrust) – zo kun je de balans in jezelf waarborgen. Weegschaal wil harmonie en evenwicht, zowel in contacten met anderen als in de liefde. Door bovenstaande invloeden zullen ook op dit gebied de nodige plotse veranderingen kunnen ontstaan – make it or break it. Communicatie kan de redding zijn: denk na voordat je iets zegt, weeg je woorden af en wees assertief.
Dit kan een tijd zijn waarin je wakker wordt geschud – misschien niet met fluwelen handschoenen, maar wel op zo’n manier dat direct duidelijk wordt welk pad je wel of niet wilt inslaan. Zoals alles in het leven is een energie niet per se goed of slecht, het is de manier hoe jij ermee omgaat die bepaalt wat de waarde uiteindelijk zal zijn.
Houd je riemen maar vast binnen handbereik op deze weg naar de maansverduistering op 18 oktober en de zonsverduistering van 3 november…

Tekst: Petra Stam


https://www.facebook.com/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
07/02/2020 6 - 18 februari 2020: het Rode Maan levenspad
 

Agenda