blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 5 mei 2019

Op het noordelijk halfrond valt het midden van de lente samen met de nieuwe maan van 5 mei. Het lichtgroene nieuwe leven, de bloesems, de warmte en het licht helpen om volop te genieten van het aardse. De levenskrachten in de natuur nemen toe en wellicht voel je dat ook in jezelf. Als het nog niet duidelijk is, maak dan tijd om echt te voelen welke bestemming jou drijft, welk doel jou roept of waar je ziel om vraagt. Houd vast aan de keuzes die een goed gevoel bij je oproepen, maar blijf niet hangen in iets wat té vertrouwd is. Daag jezelf uit, terwijl je ook steeds afstemt op je innerlijk weten.

Een nieuwe maan nodigt uit om de stilte op te zoeken, om een pas op de plaats te maken voor (zelf)reflectie en dan te bepalen wat je wilt vasthouden en wat je beter kunt loslaten. Zo kun je in de volgende periode aantrekken wat je nodig hebt of groeien in de richting die jij wenst. Met de nieuwe maan in Stier zul je geen moeite hebben met rust opzoeken, genieten van het goede van de Aarde (eten, natuur, elkaar, mooie spullen) of verzamelen. Loslaten van wat of wie een veilig gevoel geeft, is echter moeilijk. Ook als iets of iemand is uitgediend, kun je de neiging tot vasthouden hebben. Onderzoek waarin of wanneer je overdreven veiligheid zoekt buiten jezelf. Welke achterdeur houd je steeds open om eventuele moeilijkheden te ontvluchten? Welk stukje eigenwaarde mag je aandacht geven of vergroten? Maan in Stier geeft ook toewijding en doorzettingsvermogen, vooral als een actie jouw leven zal veraangenamen. Zorg dus voor een duidelijk doel en zet daar stappen naartoe.

De invloed van Neptunus op de Maan en de Zon maakt gevoeliger en intuïtiever, vergroot de betrokkenheid naar de mensen in je leven en maakt het gemakkelijker elkaar te begrijpen. De drang is groot om alles te regelen tot het helemaal naar jouw wens is of volgens jouw inzicht goed is. Via je dromen en door de tekens om je heen kun je duidelijke aanwijzingen ontvangen (als je bijvoorbeeld voor een keuze staat). Symboliek spreekt tot de geest en is lastig om exact te duiden. Voelen en aanvoelen helpen je in deze tijd meer dan denken.

Tekst en foto: Petra Stam
Mars tegenover Jupiter wekt het verlangen om meer uit je leven te halen. Het vergroot je zelfverzekerdheid en geeft de drang om te winnen, maar het kan ook maken dat je je hals over kop in iets stort of te opvliegend bent. Fortuin zoeken is prima, maar weet dat er zowel buiten als binnen schatten liggen die willen worden ontdekt. Door je ook steeds af te stemmen op je binnenwereld, op je hogere idealen en je potentie, zul je successen boeken in de komende weken. Omdat Mars en Pluto een ongunstige verbinding maken, is het goed om alert te zijn, want deze invloed kan in jouzelf of in de buitenwereld meedogenloosheid oproepen, wraakgevoelens wekken of geweld oproepen. Stem steeds af op je centrum voordat je een stap zet.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/05/2020 21 mei - 2 juni 2020: het Rode Hemelwandelaarpad
18/05/2020 De nieuwe maan van 22 mei 2020
14/05/2020 Ontwikkel je intuïtie - Aanwinst voor je zelfontwikkeling - recensie
12/05/2020 Isis mysteriekaarten: veel inzicht en helderheid - recensie
 

Agenda