blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 5 juni 2016

Op weg naar deze nieuwe maan hebben we storm, regen en onweer, mist en benauwde warmte. Voor ons lastig, voor de natuur alles wat nodig is om nog harder te groeien! Voor wie een tuin heeft, is het belangrijk om in de gaten te houden of het onkruid niet de gewenste gewassen overwoekert. Het is het ook goed om gefocust te blijven op de gewenste groei in jezelf. Wat heeft zich de afgelopen periode al gemanifesteerd of ontwikkeld? Hoe zit het met je innerlijke groei? Door in verbinding te blijven met jezelf kun je de ontwikkelingen buiten jezelf leiden en vormgeven. Gebruik je energie doelgericht.

De nieuwe maan staat naast de Zon in het teken Tweelingen. Nieuwe manen nodigen uit om naar binnen te gaan, maar Tweelingen wil juist naar buiten om te praten, op onderzoek te gaan of vernieuwing te zoeken. Het woord ‘twee-lingen’ zegt het al: twee dingen tegelijk (kunnen) doen, verbinden, veelzijdigheid, altijd in contact willen zijn met een ander. Tijdens een nieuwe maan zouden deze kwaliteiten naar binnen moeten worden gericht: communiceer met jezelf, analyseer een situatie in je leven, leer van een ervaring, wees de journalist van je eigen leven.

Maan en Zon staan direct naast Venus, een hemelse stand die geluk brengt. Het roept ook een verlangen naar luxe op en als je er voor honderd procent in gelooft, zul je de gewenste overvloed ook werkelijk aantrekken! De kracht van Maan-Venus is charme, verlangen naar liefde, tederheid en geborgenheid; de valkuil is dat je je onvervuld voelt en daarmee emotioneel onstabiel. Ruzies worden vermeden in deze tijd, want dat verstoort de harmonie. Maar het is goed om wel je grenzen in de gaten te houden en assertief te zijn in plaats van jezelf aan te passen uit angst om onbemind te zijn.
De Zon staat zo dicht bij Venus, dat het kan voelen als een strijd tussen ego (Zon) en liefde (Venus): honger naar aandacht omdat je je snel ongeliefd voelt, wanhopig zoeken naar liefde en het niet herkennen als je het krijgt. Jupiter vierkant de Maan maakt dat je te grote risico’s neemt, te heftig reageert en het vergroot de innerlijke drama queen of drama king. Bewaar je focus, richt je op de voor jou belangrijke dingen.
Meer informatie, praktische tips en oefeningen vind je in mijn twee-maanlijkse nieuwsbrief: www.petrastam.nl/maan

Tekst en foto: Petra Stam

Krijg je nooit genoeg van de Maan? Abonneer je op de Maan-nieuwsbrief!
In deze maan-nieuwsbrief:
-De Maan in samenspel met Jupiter, Saturnus en Neptunus
-Maan en Zon staan op de ster Rigel (‘de voet van Orion’)
-Praktisch: je ontdoen van denkbeeldige boeien


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda