blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 4 februari 2019

We bevinden ons nog in de periode van de IJsmaan met het thema ‘zuivering en diepgang’. In de natuur sluimert het nieuwe leven, maar is het tegelijk nog veilig verstopt in de buik van de Aarde. Om te voelen wat er van binnen bij jou wil ontwaken en uitgroeien, moet je de diepte in bij jezelf. Als je je eigen binnenwereld betreedt, kom je tegen wat daar aan wensen ligt opgeslagen: voel in je hart wat je écht wil. Welke ambities heb je? Durf het voor jezelf bewust te worden welke droomzaadjes jij wilt gaan zaaien de komende tijd. Zoals de aarde eerst moet worden omgeploegd voordat er wordt gezaaid, is dit een goed moment om jezelf te doorgronden en je voornemens duidelijk te hebben. Het is nog niet de tijd voor actie, maar wel om je plannen uit te diepen en een goede basis te geven. De hemelse invloed werkt hierbij mee!

De nieuwe maan staat in Waterman. Hierdoor voel je een grote(re) vrijheidsdrang, onafhankelijkheid en ben je eigen-wijzer dan anders. Contacten en activiteiten zijn fijn, want jet moet vooral niet saai worden! Bij alles wat je doet, is vrijheid belangrijk – zowel voor jezelf als voor anderen. Misschien kom je wat koeler over, omdat emotionele betrokkenheid niet je sterkste punt is deze dagen. Ook de Zon en Mercurius staan direct naast de Maan in Waterman. Dit geeft voortreffelijke inzichten, originele ideeën en inspiratie. Waterman is het teken dat oude waarden omverwerpt om ze door nieuwe te vervangen. Gelijkheid in de wereld kan een thema zijn, maar ook oude kennis die omhoog komt en vernieuwing brengt. Neem de tijd om naar binnen te gaan en te luisteren naar je ingevingen! De Maan en Mercurius staan dicht bij elkaar, waardoor gevoel en verstand makkelijker kunnen samenwerken, je opmerkzaam bent en je ideeën reëel en haalbaar kunt maken.

De gunstige invloed van Jupiter op de Maan geeft optimisme en enthousiasme. Vooral idealen of nieuwe zingevende gevoelens kunnen omhoogkomen en aandacht vragen. Gulheid, betrokkenheid, zelfvertrouwen en blijheid kleuren deze nieuwe maan. Jupiter – Mercurius geeft drang om te streven naar hogere inzichten. Dat helpt om vol moed je binnenrijken te bezoeken om daar je wensen duidelijk te krijgen en een doel te bedenken om er betekenis aan te gaan geven. Probeer te communiceren van binnen naar buiten – zo houd je contact met je gevoel en je wensen terwijl je ook oprecht duidelijk bent. Acties die je onderneemt tussen deze nieuwe maan en de volle maan van 19 februari kunnen leiden tot groei op het gebied waar jij voor gaat (dus materieel, spiritueel, etc.).
De verbinding tussen Saturnus en Neptunus geeft kracht om vaste structuren te geven aan een wens of droom. Dit geeft als het ware een vruchtbare bodem om jouw droomzaadjes in te zaaien.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda