blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 30 maart 2014

Zon en Maan staan in Ram - het is lente! De sapstroom wordt actiever, vogels fluiten van vroeg tot laat en het is weer langer licht. Alles staat in het teken van de terugkeer van het leven in de natuur. Vanuit de veilige bescherming zijn de eerste blaadje al aan de takken verschenen en vaste planten komen boven de grond. Het nieuwe leven kan echter wel wat extra zorg en aandacht gebruiken, want de kou kan het kwetsbare groen nog beschadigen. Het thema van deze tijd is ‘zorg en bescherming’.

De Maan en de Zon staan in het vuurteken Ram. Dit geeft energie, hartstocht, drang tot actie, grote wilskracht en ondernemingslust. Zon en Maan staan beide heel dicht bij Uranus en dat geeft een extra sterk lentegevoel: je wilt uitbreken, gaan voor je passie en een nieuwe start. Er kan een toenemende behoefte zijn om oude gebruiken overboord te gooien en nieuwe impulsen de ruimte te geven. Dit kan in het gunstige geval een nieuwe start geven, maar ook een shockreactie oproepen als je dit te rigoureus doet. Het geeft je wel lucht, omdat oude blokkades worden doorbroken en achtergelaten. Ineens snap je hoe iets zit, weet je wat jou belemmert of conditioneert. En daar ga je zonder twijfel korte metten mee maken! Net als het nieuwe groen in de lente wil je je ruimte innemen en hier ligt je kans om dat op een heel nieuwe, vrije manier te doen. Hierbij horen ook snel wisselende emoties en onrust. “Valt er nog iets te beleven?” Voed de innerlijke rebel, maar houd wel zelf de regie!

Maan en Zon staan vierkant Jupiter en dit geeft het gevoel dat je alles (aan) kunt. Het geluk staat aan jouw kant, maar neem geen grote risico’s, want het kán anders lopen dan je had verwacht. Jupiter staat vierkant Uranus, wat jouw unieke, inventieve kant wakker maakt. Je kunt geweldige wereldverbeterende ideeën hebben, een vrijheidsideaal nastreven, revolutionaire inzichten hebben, eigenzinnig zijn en schoppen tegen maatschappelijke waarden omdat die jou beperken. Wees echter niet dwars om het dwars zijn, maar probeer constructief veranderingen aan te brengen in je leven. NADAT je het goed hebt overdacht. Mars loopt vanaf 20 mei weer ‘recht’ en dan kun je met volle energie naar buiten brengen wat er binnen aan het ontwaken is.

Ga zitten tijdens deze nieuwe maan (ja, dat kan lastig zijn, omdat er onrust heerst) en luister naar je innerlijke wereld. Wat wil er groeien, wat leeft er? Onderdruk het niet, maar laat het ook niet exploderen uit ongeduld en onrust. De Maan in het vuurteken Ram geeft een lentegevoel en het zonlicht geeft energie en de behoefte om naar buiten te gaan. Een nieuwe maan vraag juist om reflectie. Trap geen open deuren in, want dat zal je (nog) niet brengen waar je wezen moet. Ontwikkel nieuwe ideeën en sta stil bij wat je al in werking hebt gezet. Wat wil je bereiken? Hoe ga je dat wel/niet bereiken? Welke eerste stap kun je nu wel zetten? Gebruik deze dagen om inzicht te krijgen in je plannen, passie en idealen. Zorg goed voor jezelf, bescherm je innerlijk vuur, zodat het je niet verbrandt maar je zal verwarmen de komende periode.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/02/2020 De nieuwe maan van 23 februari 2020
19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
 

Agenda