blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 3 juni 2019

Hoewel het weer wisselvallig en bij vlagen best wel koud was, gaan we nu toch meer richting de zomer. Het wordt warmer en nog steeds langer licht. In deze periode van de Bloemmaan schiet het groen omhoog en komen steeds meer bloemen tot bloei. Alles groeit overdadig, dus je tuin bijhouden en onkruid wieden kan een noodzaak zijn. Alert zijn op gewenste en ongewenste groei is ook een thema om bij stil te staan. Kun jij de focus bewaren op de dingen waarvan jij het belangrijk vindt dat ze verder uitgroeien? Welke twee hoofddoelen of wensen zijn momenteel het belangrijkst voor jou? Hoe voed jij jezelf en je doelen? Het thema bij de Bloemmaan is ‘groeikracht en verbinding’.

De nieuwe maan in het Tweelingen doet verlangen naar een druk, afwisselend leven, waarin veel uit te wisselen en te leren valt. Emotioneel kun je veranderlijkheid ervaren en in het dagelijks leven kun je je rusteloos voelen. De kunst is om te overzien, maar niet voorbijzien: probeer mensen, situaties of kansen op de juiste waarde te schatten, zodat je kunt meewaaien met de wind die je dichter bij jouw verlangen brengt. Mercurius in Tweelingen geeft behoefte aan realiteit en helpt je scherper waar te nemen, je hoofd erbij te houden, met humor en logisch inzicht je doel te bereiken. De milde invloed van Mars helpt je om mensen en situaties te doorzien, jouw gevoel daarbij door te laten dringen, en optimistisch en oprecht te werk te gaan.

Dwergplaneet Nessus staat vierkant de Maan, wat alert maakt, zelfs een neurotisch gevoel kan oproepen als een oude onveilige situatie in je bewustzijn omhoog komt. Daarbij ontstaat ook meteen de behoefte om dat gevoel onder controle te houden (wat weer op de zenuwen kan werken). Ook hormonen kunnen van slag zijn onder deze hemelse invloed. Nessus vraagt je om stil te staan bij een (emotionele, wellicht voorouderlijke) overtuiging die in je leeft. Wat doe je vanuit angst of wat probeer je te voorkomen? Voed die oude overtuiging niet, maar werk aan een bewustzijnsverandering – bijvoorbeeld door jezelf te zijn, jezelf te laten zien zoals je gezien wílt worden. Het gaat erom de signalen uit te zenden waarop jij een antwoord of reactie wilt krijgen. Mars helpt in dit opzicht om je ruimte in te nemen, om een eventuele aanname omtrent jouw bestaansrecht of een angst om hier te zijn in de ogen te kijken en er de relativiteit van in te zien of (op een manier die bij jou past) achter te laten. Dit alles helpt je om een diepe verbinding met jezelf aan te gaan zodat je daarna kunt groeien in de richting die jij wenst.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

16/09/2020 Indrukwekkende verzameling - recensie
15/09/2020 15 - 27 september 2020: het Witte Hond levenspad
12/09/2020 De nieuwe maan van 17 september 2020
11/09/2020 Levendig geheel - recensie
 

Agenda