blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 29 december 2016

Nieuwe maan en een nieuw begin: na Midwinter zijn we de periode van de Maan van de Langste Nacht ingegaan. Het thema is: ‘de deur naar een nieuw begin’. Die deur staat op een klein kiertje – je krijgt een glimp te zien of voelt een nieuwe impuls. Tijdens deze nieuwe maan en de dagen erna is het goed om je eerst af te vragen of er oude thema’s zijn die steeds terugkeren. Door je bewust te worden van wat je wel of niet wilt, kun je nieuwe voornemens maken die je zullen helpen om oude patronen te doorbreken. Wat heb je geleerd van het afgelopen jaar? Wat laat je achter? Wat was bruikbaar en wil je meenemen? Welk gedrag, doel, contact of welke actie ga je veranderen, zodat je een nieuwe start kunt maken?

De Maan staat naast de Zon in het sterrenbeeld Steenbok. Dit maakt betrouwbaar en geeft structuur, maar ook de neiging om allerlei verantwoordelijkheden op je te nemen die je niet zomaar weer kunt afschudden. Zeker met Mercurius retrograde is het goed om twee keer na te denken (voelen!) voordat je een verplichting aangaat! De grote uitdaging is om naar je gevoel te luisteren en dat ook te uiten naar anderen. Welke behoeften heb jij? Wat doe je en zeg je wel of niet om daar trouw aan te zijn?

Mercurius staat net als de Zon direct naast de Maan: communicatie, allerlei nieuwe ideeën en inzichten spelen de komende tijd een grote rol. Maar Mercurius loopt tot en met 7 januari retrograde, dus overweeg het goed als je dingen voor die tijd in de buitenwereld in beweging brengt. Besef ook wat je zegt en hoe, want de kans op (emotionele) misverstanden is groot.
De Maan wordt positief beïnvloed door Mars en Neptunus. Dit maakt resoluut, hartstochtelijk, direct en open (Mars), geeft mystieke ervaringen, vergoot de intuïtie en geeft voorgevoelens die uitkomen (Neptunus). Maar emotioneel kun je dieper geraakt worden en uit het verlangen naar aandacht en liefde kan ook de angst ontstaan om in de steek gelaten te worden.
Jupiter en Uranus staan tegenover elkaar, wat zowel in jezelf als mondiaal kan leiden tot protest tegen bestaande waarden en belangen. Dit kan resulteren in scherpzinnige overtuigingen, maar daarbij de onmacht om dit duidelijk te verwoorden. Conflicten met de publieke opinie horen ook bij deze hemelse invloed. Toch hebben de innerlijke vrijdenker en de revolutionair de leiding en zij willen hun eigen idealen volgen! Trouw blijven aan jezelf is de sleutel tijdens deze nieuwe maan. Ik wens iedereen fijne dagen en een maanzinnig 2017!

Tekst en foto: Petra Stam

TIP voor 2017: Jaartraining ‘De 14 sleutels tot heelwording’ te Amersfoort.
Isis Mysterieschool

Meer over de maaninvloeden lezen? Abonneer je op de MAAN-nieuwsbrief!

Daarin deze keer:
- Mercurius retrograde beïnvloedt de Maan
- Mars en Neptunus: de spirituele krijger of de dronken piraat?
- Jupiter tegenover Uranus (die weer vooruit loopt)
- Praktisch: je tarot-jaarkaart berekenen en uitleg van alle kaarten


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
07/02/2020 6 - 18 februari 2020: het Rode Maan levenspad
07/02/2020 De volle maan van 9 februari 2020
03/02/2020 Wetenschappelijk onderzoek naar 'heidense' energievelden
 

Agenda