blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 28 september 2019

Op 23 september, als de Zon (om 9:51 uur) naar Weegschaal gaat en dag en nacht even lang zijn, begint de herfst. Na die dag verschuift de balans naar de donkere kant: de dagen worden korter en de nachten langer. In dit deel van de natuurcyclus worden de vrucht- en zaaddragende gewassen geoogst. De zaden worden gedroogd en in de lente weer gezaaid. Het Herfstpunt laat ons stilstaan bij de onvergankelijkheid, bij de eeuwige mogelijkheden die wij hebben: onze kennis, ervaringen en daden hebben ons naar een punt geleid waarin we nu de balans kunnen opmaken met de te oogsten resultaten. Wat is klaar, wat kun jij loslaten, zodat de weg voor een nieuwe cyclus vrij is? Wat wil je bijstellen de komende tijd? En wat wil je meenemen? Wat zijn als het ware de zaden, jouw opgedane kennis die je meeneemt om de volgende cyclus kracht bij te zetten? Zoek ook balans door rustmomenten in te lassen, zodat je naar je hart kunt luisteren tijdens de hectiek van het dagelijks leven.

De nieuwe maan en de Zon staan naast elkaar in Weegschaal. Dit geeft behoefte aan harmonie om je heen en ook in je eigen gevoel. Het kan zijn dat je een wegwijzer bent voor de mensen om je heen, maar vergeet niet te voelen wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn. Als je wikt en weegt, probeer dan rust te brengen in je denken en voel op welke manier jij meer harmonie zou kunnen ervaren. Onderneem daarna pas een actie. Probeer niet afhankelijk te zijn van de waardering van anderen, want dan ga je aan jezelf voorbij of stel je uit wat jij eigenlijk wenst te doen.

Door de invloed van Uranus op de Maan kun je een tijdelijke bevlieging hebben, daar actie op ondernemen en je later afvragen waarom dat zo nodig was. Als je voelt dat je wilt handelen uit verveeldheid of omdat je zenuwen onder spanning staan, bouw dan een rustmoment in (nieuwe maan!) om de wijsheid van je hart en je intuïtie meer ruimte te geven.
Cheiron staat tegenover de Maan, wat enerzijds een emotionele pijn kan blootleggen, maar anderzijds juist kan motiveren om te uiten wat jouw behoeften zijn en te vertrouwen op jouw ingevingen. Als je altijd de problemen van anderen voelt en/of oplost, is het nu tijd om eerst eens voor jezelf te zorgen! Uranus help in dit verband juist om een nieuwe manier van healen te vinden (zoek, vraag, luister of probeer zelf) of anders om te leren omgaan met een oude pijn. Hoe kun je het leven makkelijker maken voor jezelf? Probeer het! Door iets anders te doen dan altijd, kun je deze cyclus op een hoger niveau ingaan.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/05/2020 21 mei - 2 juni 2020: het Rode Hemelwandelaarpad
18/05/2020 De nieuwe maan van 22 mei 2020
14/05/2020 Ontwikkel je intuïtie - Aanwinst voor je zelfontwikkeling - recensie
12/05/2020 Isis mysteriekaarten: veel inzicht en helderheid - recensie
 

Agenda