blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 28 mei 2014

We zijn de periode van de Bloemmaan ingegaan. Veel planten staan in bloei, het groen schiet omhoog en alle bomen hebben inmiddels een vol bladerdek. De groeikracht in de natuur is groot in deze tijd. Je kunt je hierbij aansluiten door je eigen ontwikkeling en plannen een impuls te geven. Deze nieuwe maan is een goede tijd om je duidelijk af te stemmen op jouw wensen en plannen. Als je niet gefocust blijft, kunnen die namelijk overwoekerd worden door bijzaken en dat voelt verstikkend of brengt je van zijpad naar zijpad. Het thema voor deze tijd is ‘groeikracht en verbinding’.

De nieuwe maan en de Zon staan beide in het luchtteken Tweelingen. De nieuwe maan vraagt om introspectie, maar Tweelingen maakt luchtig en kan iets oppervlakkigs geven. Het is in deze tijd gemakkelijker om contact te leggen met anderen dan met je eigen gevoel(ens).
Communicatie, intellect, nieuwsgierigheid en ook veelzijdigheid zijn Tweelingenkwaliteiten. De planetaire heerser van Tweelingen is Mercurius. Deze planeet staat tot en met de dag van de nieuwe maan in een harmonieus aspect met Venus. Dit geeft verbindende communicatie, geen harde woorden maar liefdevolle gesprekken. Let erop dat je niet (alleen maar) redeneert vanuit verstand, want de kans om je vanuit je gevoel te uiten verdient meer ruimte.

De Maan staat vierkant Neptunus en dat kan een zonderling, surrealistisch gevoel geven. Het maakt ook heel gevoelig en wakkert (onrealistische?) idealen aan. Mocht je behoefte hebben aan een roze bril – hier is hij! Deze stand kan namelijk een vertekend beeld geven in jouw voordeel, ongewenste gevoelens verdoezelen of de woorden omdraaien, zodat het weer heerlijk en onbezorgd roze-wolkig voelt. Je ziet de dingen zoals jij ze wílt zien.

Mars loopt sinds 20 mei weer vooruit. Actie naar of in de buitenwereld is gemakkelijker. Mars staat driehoek de Maan, wat energiek en ondernemend maakt en tevens openheid in gevoel geeft. Alle soorten relaties kunnen hiervan profiteren, tenzij je ervoor kiest die roze bril op te zetten of je gevoelens te verdoven met bijvoorbeeld drank…

Deze tijd brengt creativiteit, grote verbeeldingskracht en geïnspireerde ideeën, maar kan ook verwarring geven. Zorg er dus voor dat je de verbinding tussen logica en intuïtie blijft zoeken.

Tekst en foto: Petra Stam


http://www.facebook.com/inhetlichtvandemaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/02/2020 De nieuwe maan van 23 februari 2020
19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
 

Agenda