blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 28 maart 2017

De aarde warmt op en het is langer licht. Het nieuwe leven in de natuur wordt steeds zichtbaarder: de eerste blaadjes en bloesems verschijnen aan de takken, lammetjes lopen in de wei en vaste planten komen boven de grond uit. Toch vraagt dit prille leven zeker nog zorg en bescherming, want het kan ’s nachts nog vriezen. Ga ook met zorg en aandacht om met je eigen prille plannen voordat je naar buiten treedt. Het is een magische tijd van groei maar tegelijk kan het ineens inslaan als een bom wat of wie werkelijk goed voor jou is, of wat daadwerkelijk mogelijk is op dit moment.

De Maan en de Zon staan in Ram. Het is nieuwe maan, een tijd van introspectie en reflectie, maar dit eerste teken van de dierenriem maant tot actie! Als je weet wat je wilt, is er geen houden aan, want niet alleen Maan en Zon, ook Mercurius, Venus en Uranus staan in Ram. Probeer eerst de tijd te nemen om je nieuwe ideeën te ontwikkelen, bedenk wat je nog nodig hebt of moet voorbereiden vóórdat je een eerste stap zet. Trap geen open deuren in, want het brengt je waarschijnlijk nog niet waar je wezen moet. Beheers ook de neiging om alles te zeggen wat je ervaart – denk eerst, uit je dan pas, want anders kun je achteraf spijt hebben. Gebruik deze nieuwe-maan-dagen om zicht te krijgen in je plannen en idealen, zodat je gericht stappen kunt zetten. Bedenk of je het aankunt als er tegenwerking komt. Welke dromen, voornemens of wensen wil je extra goed beschermen? De Maan staat vlak bij (retrograde) Venus, waardoor je vredelievend bent, maar ook passief kunt worden. Laat in de behoefte aan liefde en aandacht niet over je heen lopen!

De Maan en de Zwarte Maan staan harmonieus ten opzichte van elkaar. Dat helpt je om (weer) contact te durven maken met je intuïtie en vorm te geven aan je thuis of aan je emotionele huis. Je voelt dat je kunt vertrouwen op je eigen basis. Door de samenstand van Mercurius, Uranus en Eris (allemaal in Ram) zul je krachtig kunnen optreden naar buiten en jezelf zichtbaar kunnen maken. Luister goed naar je eigen ingevingen en impulsen. Wees assertief, maar besef dat je mensen kunt afschrikken doordat ze jouw assertiviteit als vijandigheid ervaren. Bijt alleen van je af als het echt nodig is en bepaal bewust wanneer je welke tactiek inzet om jouw doel veilig te stellen.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda