blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 26 april 2017

De periode van de Maan van het Ontwaken heeft alles te maken met het ontwaken van de levenskracht in de natuur. De sapstroom in planten en bomen is volledig op gang, vogels bouwen nesten, bloesems bloeien en bomen en planten staan meer en meer in het blad. Het weer is nog onvoorspelbaar, wat een reflectie lijkt te zijn voor de wisselvallige invloeden die we zowel mondiaal als persoonlijk kunnen ervaren rond deze nieuwe maan.

Tijdens een nieuwe maan is de energie meer naar binnen gericht – een goede tijd om inzichten op te doen en nieuwe voornemens te maken. Maan en Zon staan naast elkaar in Stier, waardoor de diepgang vooral wordt gevonden op het emotionele en sensuele vlak. Alles wat vertrouwd voelt geeft rust. Gebruik de aardse energie om te rusten en te genieten van aardse zaken. Waar ligt je passie op dit moment? Luister naar je hart als je keuzes maakt en blijf trouw aan je idealen.

De Maan en de Zon staan op dezelfde graad als de sterren Hamal en Schedar. Beide geven doorzettingsvermogen, kracht, onafhankelijkheid, de behoefte om te leiden en eervol te handelen. Hamal is een heftige ster die iedere behoefte tot actie vergroot. Dit kan positieve of negatieve consequenties hebben: het geeft focus en onafhankelijkheid of humeurigheid en onvermogen om met autoriteiten om te gaan. Spannende tijden mondiaal bezien…

De enige planeet die een kleine invloed heeft op de Maan is Mars. Hierdoor wordt gehandeld uit gevoel, maar hoe heftiger de gevoelens, hoe groter de drive om tot actie te komen. De behoefte om te beschermen en hulp te verlenen is groot. Zowel persoonlijk als mondiaal bezien, kan beschermen echter overgaan in veroveren…

Mercurius en Uranus staan bij elkaar, wat unieke ideeën geeft en vindingrijk maakt. Hierdoor fungeert het gebruikelijke denksysteem niet meer en wordt dit het liefst opgeblazen. Mercurius loopt retrograde tot en met 2 mei, waardoor het extra belangrijk is om (bij een plotse actie of vurig gesprek) de details niet over het hoofd te zien!


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda