blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 25 augustus 2014

Deze nieuwe maan valt tussen twee oogstfeesten in, namelijk Lughnasadh (1 augustus) en het Herfstpunt (21 september). Nieuwe manen vragen om inkeer en zelfonderzoek. Door de vele hoosbuien zijn we nu al min of meer verplicht ons letterlijk op de binnenwereld te richten. Deze tijd vraagt echter ook van je dat je momenten van stilte inlast om stil te staan bij je eigen innerlijke oogst.

Probeer te zien waarom je iets hebt bereikt of waarom niet. Iedere actie heeft een reactie, iedere oorzaak heeft een gevolg. Je hebt op een bepaalde manier energie gestoken in iets en nu zie je het resultaat ervan. Hoe ervaar jij dit? Door stil te staan bij de vruchten die je plukt – de opbrengst van jouw inzet in de afgelopen periode - wordt duidelijk hoe en of je (nu of later) veranderingen wilt aanbrengen.

De Maan en de Zon staan in het aardse teken Maagd. Maagdenergie maakt dat je hoge eisen aan jezelf stelt, dienend handelt, nuchter bent en praktisch inzicht hebt. Ook Mercurius staat in Maagd – een goede tijd dus om je inzichten een plek te geven en te gronden. Vergeet niet om hierbij ook je gevoel mee te nemen in plaats van alles verstandelijk te beredeneren. Door controle- en zekerheidsdrang kunnen gevoelens worden genegeerd en dat kan leiden tot blokkades.

Neptunus staat tegenover de Maan en de Zon, wat verlangens over het leven en de liefde kan opwekken. De kracht hiervan is dat je je bewust wordt van een zielsverlangen, dat het spirituele trekt en dat je merkt dat je kunt vertrouwen op je innerlijk weten. De valkuil is: teleurstelling of wegvluchten in een droom omdat je verlangens onvervulbaar lijken te zijn. Pas op voor bedrog: misleiding van jezelf maar het kan ook betekenen dat je bedonderd wordt omdat een verlangen je ‘blind’ maakt.

Mars en Saturnus staan naast elkaar in Schorpioen, waardoor je een gedrevenheid kunt voelen om nu doelgericht actie te ondernemen, om met doorzettingsvermogen en discipline dat waaraan je bent begonnen of dat wat je wilt bereiken voor elkaar te krijgen. Schorpioen herinnert je eraan dat het om diepe, hartstochtelijke doelen gaat. Wat zou je nog willen bereiken of ervaren als je wist dat je binnenkort zou sterven? Wees wel voorzichtig en luister niet naar iedere impuls. Het gaat om diepte-ervaringen!
Venus staat in Leeuw, vierkant Mars en Saturnus. Dat wekt liefdegevoelens en artistieke gaven, maar die kunnen net zo hard weer worden afgeremd als onzekerheid of wantrouwen de overhand krijgt. De driehoek tussen Venus en Uranus roept vrijheidsgevoelens op en het verlangen naar vernieuwing in de liefde. Je kunt je dus nogal heen en weer geslingerd voelen tussen impulsen en uitdagingen, remmingen en moraal in de liefde. Zoek de rust op, focus, laat je inspireren en gebruik je energie om neer te zetten of te bereiken wat je lief is.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/02/2020 De nieuwe maan van 23 februari 2020
19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
 

Agenda