blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 24 juni 2017

Op 21 juni is het Midzomer: de Zon staat vanaf ons gezien op het hoogste punt, de warmte neemt toe en deze dag is het langst (het is wel 16 uur lang licht). Deze nieuwe Maan van de Kortste Nacht heeft het thema ‘rijping’. In de natuur heeft de groei van veel gewassen een hoogtepunt bereikt en gaat het vanaf nu om rijpen. Volgroeien, volwassen worden, ontwikkelen, tot volle wasdom komen, het zijn processen die zich in eerste instantie van binnen afspelen. Deze nieuwe maan is dus een goed moment om stil te staan bij de rijping van je plannen, doelen of wensen. Wat heeft zich de afgelopen tijd ontwikkeld in jezelf? Welke ruimte heb je nodig om je ideeën en plannen verder te ontplooien of vorm te geven? Het is nieuwe maan (Zon en Maan staan naast elkaar dan) om 04:32 uur. Daarna gaat de energie weer meer en meer naar buiten toe (wassende maan), wat gelegenheid geeft om jouw zaken de komende tijd in het licht te zetten.

De Maan en de Zon staan naast elkaar in Kreeft. Dat vergroot je gevoeligheid en ook je invoelingsvermogen ten opzichte van wat anderen nodig hebben. Het archetypische beeld van de Grote Moeder hoort hierbij. Dat is mooi, zolang je deze voedende, gevende energie niet alleen weggeeft, maar ook gebruikt om jezelf mee te voeden. Wat heb jij nodig om (emotioneel) op te laden?

Slechts drie graden van de Maan staat de planeet Mercurius. Hierdoor kun je gevoelens en dromen (Maan) begrijpen en uitspreken (Mercurius). Situaties en mensen zijn prima in te schatten, waardoor je je kunt aanpassen als dat moet, maar ook realistisch bent en woorden kunt geven aan wat je opmerkt.
In de avond staat de Maan een stukje verder in Kreeft en maakt contact met Mars. Dat maakt dat je direct kunt handelen vanuit je gevoel, spontaan en beschermend bent. Op ditzelfde punt staat ook de ster Sirius, waardoor je gevoel van thuiszijn wordt aangewakkerd, spirituele inzichten ineens tot je kunnen komen of je mystieke ervaringen of dromen kunt hebben. De invloed van ster Propus (ook Tejat genoemd) op Maan, Zon, Mercurius en Mars maakt deze nieuwe maan er een van nieuwe ideeën, vernieuwende communicatie, overdracht, energie en bescherming.

Tekst en foto: Petra Stam

TIP
Op zaterdag 24 juni komt mijn nieuwe boek ‘Krachtdieren – wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk’ uit. Er is een boekpresentatie in Amersfoort. Gratis entree, iedereen is van harte welkom om langs te komen!

Info / aanmelden: klik


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

13/11/2019 Verhelderende kijk op de tarot - recensie
10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
 

Agenda