blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 23 februari 2020

We gaan de laatste maand van de winter in. De dagen lengen duidelijk en de temperaturen zijn niet winters, maar de stormachtige wind en regen doen niet echt aan lente denken. Er heerst onrust en tegelijkertijd lijkt het of alles wordt losgewoeld wat los mag. Het verborgen leven ontwaakt steeds meer. Kiemkracht is het thema dat bij deze nieuwe maan hoort. Hoewel dat proces zich nog grotendeels van binnen afspeelt of onzichtbaar is (net als de nieuwe maan) is dit voor ons een goede tijd om ons eigen stiltepunt te vinden en ons bewust te worden van wat zich in onze bron aan de oppervlakte bevindt. Voel dat je mens op Aarde bent, maar ook een kosmisch wezen. Je bent verbonden met Al en Al bevindt zich ook in jou. Voel waarnaar je wensen uitgaan, welke vermogens zich aan je openbaren en welke mogelijkheden jij wilt nastreven.

De nieuwe maan in Vissen maakt extra ontvankelijk en gevoelig. Hierdoor kun je goed aanvoelen wat bij wie speelt, ook als het verborgen of niet uitgesproken is. Je kunt vertrouwen op je intuïtie! De valkuil kan echter zijn dat je geen grenzen kunt stellen of jezelf opoffert, want je voelt wat anderen wensen en hebt grenzeloze compassie. Als dit uit de hand is gelopen, kun je anderen zich schuldig laten voelen. Pas dus op voor de afwisselende rol van slachtoffer en aanklager. Als het speelt, probeer dan lijden om te zetten in leiden. Bepaal je eigen koers, laat ontkiemen waarnaar jouw hart uitgaat.

Mars heeft een gunstige invloed op de Maan, waardoor je zelfverzekerder bent, spontaner kunt reageren op wat je voelt en goed kunt aanvoelen wat ‘het juiste moment’ is. Ook beschermen van of resoluut opkomen voor wie en wat je dierbaar zijn, hoort hierbij. Hoe beter je weet waarnaar je verlangt, hoe duidelijker je de juiste stappen ter voorbereiding kunt maken. Maak wel af wat afgerond moet worden voordat je weer iets nieuws oppakt. Ook Uranus helpt mee: verrassende berichten, acties of gebeurtenissen maken dit een goede maantijd om veranderingen aan te gaan. Een inzicht in een emotie maakt je zelfbewuster, ook van het feit dat je altijd zelf kunt beslissen of je iets wilt veranderen in je leven en hoe. Dit geeft daadkracht in tegenstelling tot slachtofferschap. Neem het heft in eigen hand! Ga niet voor de kruimels, maar voor de hele cake! Waar zet jij op in de komende tijd? Welke saaie of vertrouwde routine wil je doorbreken omdat je klaar bent voor iets groters of nieuws? Welke eigenschappen herken je in jezelf die jou hierbij zullen helpen?
Luister goed naar je gevoelens, want ze wijzen je de weg naar een levensdoel dat zal ontkiemen de komende maanden. Volg intuïtief jouw weg, benut mogelijkheden en leid (niet lijd!) je leven!

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/03/2020 De nieuwe maan van 24 maart 2020
17/03/2020 17 - 29 maart 2020: het Gele Ster levenspad
06/03/2020 De volle maan van 9 maart 2020
04/03/2020 4 - 16 maart 2020: het Blauwe Adelaar levenspad
 

Agenda