blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 22 december 2014

Kort na middernacht van de langste nacht (en de kortste dag) is het nieuwe maan. Een donkerder nacht bestaat er niet! Je kunt deze maan zien als niet-gemanifesteerde energie, ongrijpbaar als Chaos, maar… uit niets ontstaat iets! In de zwarte aarde ligt de hoop op nieuw leven voor de lente verstopt. Zoek zelf ook de rust en je binnenwereld op, want deze nieuwe maan kan je duidelijkheid geven over wat er bij jou van binnen sluimert aan wensen, dromen en doelen. Als je weet wat je wilt laten uitgroeien, kun je je energie hierop richten de komende drie maanden.

De Maan en de Zon staan naast elkaar in Steenbok. Dit aardeteken heeft alles te maken met verantwoordelijkheid, structuur, stabiliteit, serieus werken aan de doelen die je wilt bereiken. Ook Mercurius, Venus en Pluto staan in Steenbok. Op liefdesgebied zullen er waarschijnlijk geen spontane vuren opvlammen, want plicht en bestendigheid worden belangrijker geacht. Maar er kan toch ook de bereidheid zijn om diepten te doorleven met een geliefde, simpelweg omdat het niet te negeren valt en transformatie teweegbrengt.

Vanaf 21 december loopt Uranus na vijf maanden weer ‘vooruit’. Deze planeet van flitsende ideeën, plotse inzichten, creativiteit en uitvindingen, kan je een zetje geven om in actie te komen. Waar wil jij voor gaan de komende maanden? Ga niet alleen voor het oude (saaie?) bekende, maar durf ook te luisteren naar last-minute ingevingen of ga voor idealen die je vrijheid en onafhankelijkheid geven. Uranus kan je bevrijden uit een keurslijf. Waarin of hoe wil jij je vrijer voelen?

Saturnus gaat vanaf 24 december van Schorpioen naar Boogschutter. Deze strenge reus komt als het ware uit de onderwereld gestapt na twee jaar en kan eindelijk alle ingehouden emoties of passies en innerlijke transformatieprocessen die daar zijn opgedaan, omzetten in werkelijke acties en projecten. De energie zal voor velen lichter voelen, want eindelijk kan er beweging komen in een project, komt er openheid of kun je diepe inzichten in de praktijk brengen.

Je kunt Midwinter zien als het middelpunt van een spiraal. Het is een keerpunt: na deze dag zal het licht langzaam weer toenemen. Heel langzaam zal de deur naar de buitenwereld weer open gaan. Loop of teken een spiraal, van binnen naar buiten. Leg er voorwerpen, wensen of symbolen in die voor jou uitdrukken wat je van binnen naar buiten wilt laten groeien de komende maanden.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda