blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 20 september 2017

De nieuwe maan in de periode van de Oogstmaan vraagt om inkeer om te zien wie je bent, wat je met je meedraagt en wat je verder wilt. Een evaluatie van je successen, van wat je hebt bereikt, maar ook van wat je wilt loslaten omdat het je niet heeft gebracht waar je werkelijk wilde zijn. Het thema ‘loslaten en onsterfelijkheid’ is zowel verbonden met de aardse als met de spirituele wereld. Vanuit de ziel begrijp je zaken op een hoger niveau en wat je ervaart, kiest of meemaakt wordt in je ziel opgeslagen. Het is dus nogal belangrijk om op het aardse vlak zorgvuldig keuzes te maken, zelfbewust te zijn en datgene op te nemen wat jou voedt in je groei.

Ik las laatst ergens: het universum wil dat je groeit, zodat je jouw toekomst wordt. Mooi, maar daar kunnen ook groeipijnen bij horen. Wees mild en eerlijk naar jezelf, wetend dat een innerlijke pijn voorbijgaat zolang je trouw blijft aan je Zelf. Voel wie of wat jou boven je kleine ikje uittilt of je hart blij maakt. Ook dat zijn tekenen van het universum dat je op de goede weg bent. Als iets op een hoogtepunt is, is er een ommekeer op komst; oogsten betekent ook loslaten. De (lange-termijn)mogelijkheden voor de komende periode liggen in jou verborgen.

De nieuwe maan en dus ook de Zon staan in Maagd. Dit aardeteken maakt gewetensvol, dienstbaar, voorzichtig en verstandelijk. Zuiverheid staat in hoog aanzien, maar mag niet ten koste van jezelf gaan. Als je de lat te hoog legt, kun je steeds kritischer worden, controle willen houden of teleurgesteld raken in jezelf en in anderen. Zorg ervoor dat je goede, zuivere aardse en geestelijke voeding tot je neemt. De nieuwe maan staat direct naast de zon om 7:31 uur en om 12:06 uur gaat de Maan naar Weegschaal. De vroege ochtend is een goede tijd om stil te staan bij de vraag: Wat is voor mij de juiste balans tussen dienstbaarheid en autonomie? Dit is tevens een goed thema om bij stil te staan tijdens de Herfstequinox op 22 september.
De Maan staat vierkant (spanningsvol ten opzichte van) de Zwarte Maan, wat je kan confronteren met de noodzaak om je innerlijke (t)huis of basis te verstevigen. Je kunt ervaren dat jouw emotionele behoeften niet aansluiten op je omgeving of niet worden gevoed, terwijl jij die van anderen wel aanvoelt en voedt.
Mercurius tegenover Neptunus maakt fantasierijk, kan visioenen en spirituele ervaringen geven. Het kan echter lastig zijn om echt van onecht te onderscheiden. Ook in de communicatie is het belangrijk om jezelf te observeren: spreek je de waarheid of uit je aangenomen ideeën van je ego? Hiervoor is zelfkennis vereist. Wellicht is het makkelijker om naar de boodschappen te luisteren die je via je dromen krijgt, want die kun je niet beïnvloeden met je verstand…

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda