blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 19 oktober 2017

We bevinden ons in de periode van de Jachtmaan. De krachten van de verborgen wereld zijn zichtbaar en nemen toe: in de natuur speelt het proces van vergaan in de vorm van bladeren die vallen en worden verteerd, en paddenstoelen verschijnen volop vanuit de ondergrondse wereld. Wat in het voorjaar weer zal opkomen overleeft, omdat het voortleeft in de kiem. Het thema ‘overleven en transformatie’ speelt bij ons in de vorm van onderzoek naar je eigen onderwereld (onderbewuste), want pas als je weet wat er bij jou speelt, kun je zelf de regie nemen. Geef jezelf de tijd om iets nieuws in jezelf te laten groeien. Misschien is een diepgaande verandering nodig om verder te kunnen, om een nieuwe balans te vinden of een nieuwe start te maken.

De nieuwe maan staat in Weegschaal, wat betekent dat je als het ware extra grote antennes hebt voor je omgeving, diplomatiek bent en je goed kunt uitdrukken. Je behoefte aan harmonie neemt toe, maar pas er voor op dat je die niet bewaart ten koste van jezelf. Houd dus ook jouw eigen innerlijke weegschaal in balans! Ook de Zon en Venus staan in het luchtteken Weegschaal. Dit opent je oog voor schoonheid, maakt vredelievend, flirterig(er) in de liefde, gericht op stijl en gelijkwaardigheid in relaties.

De nieuwe maan (en Zon) tegenover Uranus kan onverwachte situaties opleveren die je wereld even op zijn kop zetten. Tegelijk kunnen je stemmingen of emoties snel wisselen en kun je ongeduld en rusteloosheid ervaren. Verandering kan in eerste instantie verzet opleveren, maar uiteindelijk juist bevrijdend blijken te zijn. Maak geen impulsieve beslissingen en neem geen ondoordachte risico’s rond deze maan. Saturnus brengt tegenwicht in de vorm van bezonnenheid en beheersing. Ook de Zwarte Maan staat harmonieus ten opzichte van de nieuwe maan, waardoor je, als je er de rust en tijd voor neemt, heel goed kunt voelen wat of wie (emotioneel gezien) goed en niet goed is voor jou. Voel toch ook hier steeds wat de balans is tussen jouw innerlijke rust bewaren en anderen helpen.

Tip: Workshop ‘Reis naar de bibliotheek van je ziel’
Zondagmiddag 22 oktober in Haarlem.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda