blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 19 juli

Deze onzichtbare maan staat, net als de Zon, in het teken Kreeft. Door deze stand kun je je extra kwetsbaar of dromerig voelen. Kreeft wordt geassocieerd met de moeder, vruchtbaarheid en familie; het is een waterteken en trekt ons terug naar onze wortels, geeft aan dat de tijd er is om die te helen (mocht dat nodig zijn).

De kunst is nu wel om niet te veel in ontastbare gevoelens te blijven hangen, en ook om je niet te afhankelijk of aandacht-verlangend te voelen. In deze periode speelt het thema 'overvloed en bestemming', wat betekent dat je waarschijnlijk ook werkelijk handelend aan de slag moet. Zoek de balans tussen dromen en actie, zie de rijkdom in en om je heen, wees dankbaar en volg de draad naar je bestemming! Nieuwe maan is de tijd van een nieuw begin.
Praktisch:
-Het is een goeie dag of avond om op een fijne, gewenste plek flink veel witte salie of zuiveringswierook te branden, contact te maken met de Grote Moeder en oude emoties of gevoelens te zuiveren en/of veilig los te laten. -Volg de draad van binnen naar buiten, zie en voel wat je tegenkomt, schrijf het op maar leef het niet helemaal uit. Deze tijdlijn kan je helpen op een duidelijke manier zicht te krijgen in verleden en heden, en het pad naar de komende tijd duidelijk te krijgen. Het is de tijd van groei en volgroeiing!
-Als je de mogelijkheid hebt, zoek dan een beuk op. De beuk heeft een zeer vrouwelijk karakter en roept bescherming en geborgenheid op. Deze boom kan je helpen om verbinding te maken met het verleden en staat voor oude wijsheid en kennis die in onze geest is opgeslagen. Door tijd te nemen om (met of zonder hulpmiddelen) contact te maken met je innerlijke stem, zul je je bewust(er) worden van jouw pad.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda