blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 18 november 2017

De natuur wordt steeds stiller, trekt zich terug in zichzelf en is bijna toe aan haar winterslaap. In de buik van de Aarde slapen de zaden - de hoop voor het nieuwe leven. Laat dit voor jezelf ook een tijd zijn van innerlijke groei. Besteed tijd en aandacht aan jezelf, neem rust om kennis te verwerken en om te zetten in wijsheid. 

Offer wat vaker een oppervlakkige bezigheid op voor diepgang en zelfbewustwording. Welke veranderingen en dromen zou je werkelijkheid willen zien worden? Welke uitdagingen zou je willen aangaan of welke spirituele groei zou je zelf en/of met een ander willen ervaren? Zon, Maan, Venus en Jupiter staan in Schorpioen -  in deze Scorpiotijd kun je dieper graven in jezelf en ervaren dat hoe dieper je gaat, hoe hoger je kunt vliegen!

De nieuwe maan in Schorpioen geeft (voor)gevoelens die zo diep en intens zijn, dat ze niet gemakkelijk te uiten zijn. Zielenroerselen kunnen indirect wel worden geuit, bijvoorbeeld via kunst of creativiteit. Wat verborgen is, wordt onderzocht. Dit geldt zowel voor de eigen psyche als voor de omgeving, want geheimen moeten en zullen worden ontsluierd. Gebruik deze maankracht vooral voor zelfontdekking en heling.
De Maan en Uranus staan onharmonisch ten opzichte van elkaar, wat zich kan uiten in rusteloosheid of de zenuwen hebben, omdat je voelt dat er iets gaat gebeuren. Een onverwachte gebeurtenis kan er ook inderdaad voor zorgen dat er een verandering in je (be)leven komt. Ga een nieuwe ervaring aan, durf voor iets authentieks te gaan, wees vernieuwend! De achterdeur hoeft dus niet op een kier te staan om te kunnen weglopen mocht je dat nodig achten... Saturnus geeft doorzettingsvermogen en zet de rem op impulsieve emotionele beslissingen. Hierdoor durf je iets aan te gaan waarvan je het nut inziet én waarbij je individuele vrijheid gewaarborgd blijft.

De Maan staat recht tegenover plutoïde Sedna, wat maakt dat je een onverteerde emotie kunt voelen, een pijn die je dacht te hebben weggestopt. Het gaat over een verdriet dat anderen jouw kwaliteit of gave niet begrepen of zelf verdraaiden. Uit zelfbescherming heb je die kwaliteit verstopt in jezelf. Anderen zien dus niet zomaar je gevoelige kant, maar bijvoorbeeld dat je op een bepaald vlak carrière maakt. Dat kan jaloezie of vooroordelen geven die jou juist weer ten diepste raken, omdat anderen niet zien wat jouw (lange of zware) weg was en hoeveel je juist uit betrokkenheid (weg)gaf. Onderzoek in jezelf tijdens deze nieuwe maan: Welke kwaliteit durf je niet te laten zien? Van welk stuk in jezelf probeer je de aandacht weg te leiden en waarom? Op welk punt maken mensen misbruik van je (waarin ben je ‘te’ goed)? Stop je gevoel niet diep weg, maar deel het. Juist in de innerlijke diepte liggen schatten verstopt, dus zoek en erken jouw kracht! Warm je hart op bij de mensen die jou in je kracht willen zien staan, die niet je (levens)kracht ondermijnen, maar je juist steunen en eventueel ook kunnen troosten.

Tekst en foto: Petra Stam

TIPS:
Maan(kaart) workshop, zaterdagmiddag 9 december nabij Breda


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda