blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 18 mei 2015

In de vroege ochtend staat de onzichtbare maan dicht naast de Zon in het sterrenbeeld Stier. De Maan zal de lucht die dag bezwangeren met sensuele, warme energie. Dit kan de behoefte aanwakkeren om lichamelijk dicht bij je geliefde te zijn, hem/haar te voelen, samen te genieten. De Zon geeft de Stierenergie door als de behoefte om vast te houden aan het oude vertrouwde. Als je echter bent warmgelopen en weet wat je wilt, zul je met daadkracht alles tot stand kunnen brengen.

Het thema dat bij deze tijd hoort is ‘groeikracht en verbinding’. Wil je groeien naar nieuwe hoogtes, dan is het belangrijk om je los te weken uit oude vastgeroeste gewoontes, niet lui of traag te zijn en in beweging te komen voor jouw idealen!

Net voorbij de Zon en de Maan, staat Mars in het volgende teken, Tweelingen. Dit maakt slim met woorden, geslepen of geeft veel praatjes maar weinig actie. Onder deze invloed worden doelen en intenties steeds aangepast en in de omgang kan een te scherpe tong uitlopen op ruzie. Saturnus staat tegenover Mars en dat zet de rem op het uiten van frustraties. Pas op, want opgehoopte spanningen kunnen uiteindelijk als een vulkaan uitbarsten...
Het helpt niet dat Mercurius de dag na de nieuwe maan retrograde (‘achteruit’) gaat lopen. Deze planeet van de communicatie is de heerser over Tweelingen en staat ook in dit teken. Beide hebben alles te maken met alle vormen van communicatie, verstand en intellect, contacten, contracten en handel. Tot en met 10 juni kunnen er op deze vlakken misverstanden ontstaan, dingen kwijtraken of stroef lopen. Neem deze periode de tijd om extra naar je innerlijke wijsheid te luisteren. Zet op een rijtje wat voor jou van belang is. Treed in contact met jezelf! Praten is niet de enige manier van communiceren (denk ook bijvoorbeeld aan telepathie of seksualiteit). Na 10 juni kun je gemakkelijker je boodschap uitdragen in de buitenwereld.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda