blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 18 februari 2015

De dagen worden zichtbaar langer, de Zon wint al aan kracht, vogels fluiten en dat maakt dat de komst van de lente soms al voelbaar in de lucht hangt. Het eerste leven is tevoorschijn gekomen uit de donkere aarde: sneeuwklokjes, narcissen en krokussen konden de innerlijke groeidrang niet meer weerstaan en hebben zich dapper aan de weg naar de buitenwereld gewaagd. Ze zijn kwetsbaar, want het kan in deze periode nog vriezen of er kan sneeuw vallen. Toch waren terughouden en verstopt blijven in de innerlijke wereld geen optie meer.

Ga eens na hoe dat voor jou is: wat sluimert er en wil echt geleefd worden in de buitenwereld? Net als bij bollen en zaad die in de aarde liggen, ligt ook in jou een perfect zielenplan opgeslagen. Wij kunnen echter keuzes maken. Door te luisteren naar je innerlijke stem en je af te stemmen op je hart, weet je wat je wilt, wat goed voor jou is, hoe je kunt groeien op het vlak waar je dat wenst. Dat vraagt wel toewijding en moed…

De nieuwe Maan staat nog nét in het teken Waterman en de Zon staat ernaast. Enkele minuten later staan zowel Maan als Zon in Vissen! Dit is de tweede achtereenvolgende keer dat de nieuwe maan in Waterman staat. Dit luchtteken brengt vernieuwing, helpt je om uit je comfortzone te breken en brengt nieuwe inzichten en ontdekkingen aan de oppervlakte. Een tijd voor/van verandering dus! Het kan ook rusteloosheid geven: het oude vertrouwde is weliswaar veilig, maar kan saai aanvoelen. Onderzoek wat je echt nodig hebt, waarnaar je verlangt. Als je tijdens deze nieuwe maan je energie of bewustzijn naar binnen richt, kun je eerlijk zicht krijgen op een diep verlangen. Sta jezelf dit toe! Ook nadenken over wat er ten diepste wordt verlangd, kan lonen: je kunt flitsen van helderheid verwachten.
Venus en Mars staan dicht naast elkaar in het teken Vissen en werken positief in op de Maan en de Zon. Laat je hart spreken en handel vanuit liefde en intuïtie. Actie ondernemen kan lastig zijn tot en met 20 februari. Daarna staat Mars in Ram en zul je waarschijnlijk meer energie hebben, gaan plannen niet in rook op en voel je daadkracht in plaats van hulpeloosheid.

Deze nieuwe maan gaat vooraf aan de zonsverduistering van 20 maart en de maansverduistering van 4 april. Het kan een heftige tijd worden waarin nog scherper blijkt dat wat niet (meer) werkt, zal breken... Maak juist nu tijd om je intenties duidelijk te krijgen en spreek je wensen uit. Zowel gedachten, woorden als acties zijn energie, dus als jij duidelijk maakt voor jezelf welke wensen je hebt en er een eerste richting aan geeft, kun je ook verwachten dat je de komende tijd werkelijk iets in de wereld kunt neerzetten. Droom niet altijd maar veilig en klein, droom ook groot!
Een krokus groeit niet uit tot een narcis, want die weet precies wat zijn innerlijke blauwdruk is. Wij daarentegen kunnen wel kiezen tot wat we willen uitgroeien Ook al ligt in onze ziel ligt een plan besloten dat geleefd wil worden. Bewandel dus jouw pad, want dan vind je geluk en succes en kun je dat met de wereld delen.


Nog even dit:
Ik ga uit van astrologische tijd en dan is het nieuwe maan op 18 februari om 23:48 uur. Nederlandse astronomische tijd: 19 februari 00:49 uur.


Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda