blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 18 april 2015

Na de heftigheid van zons- en maansverduisteringen, die het Uranus-Plutovierkant nog een laatste keer extra hebben geactiveerd, is nu hopelijk de ergste storm achter de rug. Het kan voelen of je de afgelopen maand een trap na hebt gekregen. Heel rot, maar het kan wel veel duidelijkheid hebben gegeven: wat of wie jou niet dient in je groei naar bewustzijn of onafhankelijkheid, zal steeds minder bij je passen of verder van je verwijderen... Zie het onder ogen (ook je eigen mechanismen). Het is een tijd om de gebeurtenissen van de afgelopen weken te integreren en een keuze te maken voor een nieuwe start, een nieuw begin, nieuwe intenties. Nieuwe manen zijn goed om naar binnen te keren, rust te nemen, de afgelopen tijd te evalueren en dan te bepalen welke koers jij wilt varen de komende weken.

De Maan en de Zon staan nog net in Ram. Ramenergie is vurig, geeft lentekriebels, maakt dat je vernieuwing zoekt. Het kan dus juist lastig zijn om stil te zitten en naar binnen te keren. Als dat zo is, doe het dan anders: tijdens sporten of klussen kun je bijvoorbeeld ook innerlijk rust ervaren en nieuwe inzichten opdoen.

Mars, de heerser van Ram, staat in Stier en dat kan vertraging geven: langzaam op gang komen, eerst zeker willen weten wat je doet voordat je tot actie overgaat. Maar als je eenmaal op gang bent, zul je doorzetten en helemaal als er iets tegenover staat. Het vierkant tussen Mars en Jupiter kan fanatiek maken, bijvoorbeeld hartstochtelijk een doel nastreven waarbij alles is gerechtvaardigd, omdat je een bepaalde overtuiging hebt. De Pluto-invloed op Mars maakt dat het goed is om duidelijk te weten waar je precies voor gaat – je kunt voor ‘alles of niets’ gaan en wellicht is er daarna geen weg meer terug naar het oude…

Een nieuwe cyclus start en de motor wordt aangedreven door Ram en Mars. Voel tijdens deze nieuwe maan waar je vernieuwing wenst, welke passie je wilt nastreven, welk avontuur je wilt aangaan. Doorbreek een oude (vertrouwde?), saaie of niet-lonende routine. Neem het heft in eigen handen! Jij hebt de regie over je eigen leven. Wat wil je nou echt laten groeien en bloeien de komende tijd? Onderneem daar actie op, wees duidelijk, spreek het uit, zet daarvoor de komende twee weken duidelijke stappen.

Tekst: Petra Stam

De afgebeelde kaart komt uit 'De Maan, 66 mystieke kaarten voor bewustwording'.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda