blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 16 juni 2015

Deze nieuwe maan luidt de periode van de Maan van de Kortste Nacht in. Het betekent dat we ons dicht bij Midzomer bevinden, het hoogtepunt van het licht. Het thema dat hierbij hoort is ‘rijping’. In de natuur hebben de bloemen zich geopend en na de bevruchting groeien ze nu uit tot vruchten. De hemelse invloeden leggen vooral de nadruk op emotioneel volwassen worden. Besef dat je zelf de regie én de verantwoordelijkheid hebt om jouw wensen te laten volgroeien.

De Maan en de Zon staan in het luchtteken Tweelingen. Mercurius loopt nog wel in Tweelingen, maar niet meer retrograde, dus de linkerhersenhelft werkt weer op volle toeren! Veel van van alles (willen) weten, veelzijdigheid en verstandelijke behendigheid vormen de kracht van Tweelingen. Echter, het omzeilen van gevoelens en emoties (het verstand vindt wel weer een uitweg) kan een valkuil zijn.

Het tweede meest nauwe aspect aan de hemel wordt gevormd door Mars die direct naast de Maan en de Zon staat. Dit geeft energie, doorzettingsvermogen, doelgerichtheid en de moed om jezelf te zijn. Wat je wilt moet en zal gebeuren. De Maan-Marsinvloed maakt hartstochtelijk, spontaan en zorgt ervoor dat emoties direct worden geuit. Net als tijdens de afgelopen volle maan kun je jezelf en anderen tactisch of juist recht voor z’n raap vinden.

Maar als het gaat om emoties en scherpzinnigheid, vraagt het vierkant tussen de Maan en de Zwarte Maan extra alertheid… Via de Zwarte Maan kijk je in de spiegel en zie je jouw essentie, jouw uniciteit. Door de Zwarte Maan kun je je ziel manifesteren, alleen krijg je hiervoor niet altijd meteen waardering, waardoor dit ook pijn kan doen. De Zwarte Maan staat in een spanningsaspect met de Maan, wat de werking van Maan ondermijnt. Het is lastiger om emoties te uiten en ermee om te gaan. In het contact met anderen kan je bang zijn te worden afgewezen op je gevoel of emotie. De kans bestaat dat je hierdoor dingen doet of zegt die je helemaal niet meent. Zo raak je nog verder bij jezelf vandaan… Wees je dus extra bewust van je gevoelens of emoties, onderzoek ze en blijf trouw aan jezelf bij het omgaan met en uiten van je gevoel. Het helpt om contact te maken met je intuïtie in plaats van weg te vluchten voor je gevoeligheid.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

13/11/2019 Verhelderende kijk op de tarot - recensie
10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
 

Agenda