blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 16 juli 2015

Deze nieuwe maan luidt de periode van de Graanmaan in (15 juli – 14 augustus) met het thema ‘overvloed en bestemming’. De natuur heeft een heel proces van groei en rijping doorlopen en wellicht kun je dit proces ook in jezelf herkennen. Wij kunnen doelen stellen, bijstellen en veranderen. We kunnen steeds weer nieuwe plannen maken, nieuwe groeiprocessen doorlopen, onszelf aanpassen en verbeteren. Dit is een goede tijd om te kijken of je (nog) een duidelijke bestemming voor ogen hebt en welke stappen je nog moet nemen om je uiteindelijke geliefde doelen te verwezenlijken. Wat heb je gezaaid? Hoe ben je gegroeid? Welke (eerste) oogst heeft dit opgeleverd?

De nieuwe maan en de Zon staan in het teken Kreeft. De Maan is de heerser van Kreeft en deze stand maakt dan ook extra gevoelig. Loslaten kan moeilijk zijn, dromen of fantaseren gaat gemakkelijk en emotioneel kun je alle kanten op vliegen. Ook de Zon staat in Kreeft en dit maakt je bewust van diepere emoties. Laat het toe, trek je niet terug achter je schild, want je krijgt boodschappen uit je onderbewuste. Door te luisteren naar je gevoelens en die te begrijpen krijg je zicht op je diepste verlangens. Besef je wel dat je emoties hebt en ze niet bent. Ervaar wat je voelt, maar laat je niet willoos regeren door ups en downs…

Ook Mercurius en Mars staan naast elkaar in Kreeft. Het maakt dat je weet wat je verlangt, maar ook dat je er niet direct voor in de actie komt, omdat dit kwetsbaar kan maken. Gedachten worden bepaald door emoties en het is lastig om objectief te zijn – afhankelijk van je stemming doe je iets wel of niet. Het kan ook maken dat je snel in de verdediging gaat.

Jupiter werkt in op de Maan en dit versterkt bestaande gevoelens op een positieve manier. Het maakt dat je (snel weer) optimistisch bent en zelfvertrouwen hebt. Jupiter vergroot ook de idealen die je hebt, wekt reislust op en wakkert de behoefte aan zielenvoeding aan.

Venus staat in Leeuw (voor langere tijd: van 25 juli tot en met 5 september loopt ze retrograde – volgende keer meer hierover). Liefde, passie en romantiek hangen in de lucht en ook artistieke vermogens worden geprikkeld. Er is behoefte aan schoonheid en het kan zijn dat je je geliefd of gewaardeerd wilt voelen.

Sirius staat als vaste ster altijd op 13˚ Kreeft. In het oude Egypte kwamen de Zon en Sirius rond deze tijd tegelijk op en overstroomde de Nijl. Het was een tijd van vruchtbaarheid en nieuwe levenskracht. Sirius is verbonden met Isis, de godin van onvoorwaardelijke liefde en de hoedster van je ziel die je naar je ware zelf leidt. Stem je tijdens de nieuwe maan eens af op de energie van Isis – ze helpt je werkelijk te luisteren naar de stem van je hart en bewerkstelligt heelheid in je leven.

Wil je extra aandacht geven aan dit moment? Op 8 augustus geef ik met Els Lijesen de Leeuwenpoort workshop. Maak tijd om met behulp van deze bijzondere hemelse invloeden duidelijk te krijgen welke nieuwe doorgang jij wilt creëren in je leven. We stemmen ons in meditaties en oefeningen af op de Leeuwenpoort die dan open is, gebruiken de liefdeskracht Venus en je krijgt de remedie Milky Way.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda