blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 15 mei 2018

Deze periode van de Maan van het Ontwaken doet haar naam eer aan. De warme periodes hebben ervoor gezorgd dat het groen heel uitbundig tevoorschijn is gekomen, dat bloesems weldadig bloeien en ook in het dierenrijk wemelt het van het (nieuwe) leven. De zon warmt op, geeft licht(heid) en energie. Het lengen van de dagen maakt dat we meer naar buiten treden, meer levenslust hebben. De nieuwe maan helpt je om je binnenwereld te verkennen en daar schatten op te graven die je kunt gebruiken om persoonlijke en hogere doelen te verwezenlijken.

De nieuwe maan staat in Stier. Dit geeft een rustige, tevreden en koesterende energie. Probeer genot en werk met elkaar af te wisselen die twee in balans zijn. Onder de invloed van Stier kom je langzaam in beweging, maar als er eenmaal een start is gemaakt, ga je door.  Gebruik de nuchtere en praktische manier van aanpakken om van binnen naar buiten te werken als het gaat om het nastreven van een doel. Na zo’n zeven jaar in Ram te hebben gestaan, gaat Uranus nu in Stier lopen. De veranderende, revolutionaire invloed van Uranus zal de komende jaren oude vertrouwde (Stier)manieren los schudden, zodat er nieuwe zienswijzen kunnen ontstaan ten aanzien van (zelf)waarde, authentiek leven en natuur.

De Maan driehoek Pluto geeft diepe innerlijke ervaringen en gevoelens. Door te leven naar je inzichten heb je de mogelijkheid om een verandering in je leven teweeg te brengen of een persoonlijk probleem op te lossen. Doe het vooral anders dan je hiervoor deed! Jupiter driehoek Neptunus vergroot het algemene gevoel van naastenliefde en betrokkenheid bij al het leven. Hoge idealen, inspiratie of een visionair weten leiden tot een breder zicht op de zin van jouw leven. In het groot kunnen nieuwe ideeën (die bij de nieuwe tijd horen) een breder bereik hebben in de wereld. Als je tijdens de nieuwe maan dus naar binnen keert, tijd maakt voor een innerlijke reis, zul je verlichting (waar je licht op schijnt, word je je bewust) ervaren. De ster Algol staat samen met de Maan en de Zon en kan de nadruk leggen op alles wat een gevoel van verlies geeft. Algol helpt je echter ook om een succes te bereiken zolang je oprecht je visie volgt en verandering toelaat in je leven.
Onder de invloed van Mars en Uranus (vierkant) kan een geniaal plan ontstaan, hoewel het moeilijk is om je te concentreren op één zaak. Vermijd de neiging om impulsief te handelen, want als je geen oog hebt voor de mogelijke consequenties, kun je een idee al neerhalen voordat je tot de uitvoering ervan komt. Onder deze hemelse invloed moet je oppassen met elektriciteit (Uranus) want een ongeluk (Mars) zit soms ook letterlijk in een klein hoekje. 

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

16/09/2020 Indrukwekkende verzameling - recensie
15/09/2020 15 - 27 september 2020: het Witte Hond levenspad
12/09/2020 De nieuwe maan van 17 september 2020
11/09/2020 Levendig geheel - recensie
 

Agenda