blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 14 augustus 2015

Vanaf de vroege ochtend begint de periode van de Maan van het Hemelvuur. In deze tijd van het jaar kan een warme, benauwde dag nogal eens tot onweer leiden, vandaar de naam en het bijbehorende thema ‘inzicht en waarheid’. Voor ons is dit de nazomer en hoewel de Zon zich volop laat zien, worden de dagen korter. We zitten in een overgangstijd van licht naar donker, waardoor je veel of levendige dromen kunt hebben. Probeer inzicht te krijgen in jouw ingevingen en wat je voelt of droomt, want dit brengt je bij jouw waarheid.

De Maan staat in Leeuw en dit kan hartstochtelijk, enthousiast, trots, maar ook dramatisch maken. Je kunt meer behoefte hebben aan aandacht of bewondering en die ook (bewust of onbewust) opeisen. Ook de Zon en Venus staan in Leeuw en dat maakt dat je creativiteit stroomt, dat je wilt spelen, flirten en genieten van de leuke, fijne dingen in het leven. Het is echter nieuwe maan, een tijd om ook naar binnen te gaan en aandacht te geven aan je innerlijke wereld. Wat doet jouw innerlijk vuur oplaaien? Neem je de tijd en durf je te luisteren naar je spontane ingevingen?
Het Maan-Zon-en-Venuscluster krijgt positieve ondersteuning van Uranus: je kunt barsten van de inspiratie en creativiteit. Je wilt vrijheid om te zijn wie je bent, misschien op het excentrieke af! Routine wordt als saai en dodelijk ervaren. Onafhankelijkheid en vrijheid van expressie vieren hoogtij. Ook liefdesuitingen kunnen moeilijk worden ingehouden. Gelijkheid en vrijheid spelen hier een grote rol. Vergeet niet dat eigenliefde een belangrijk fundament is voor een goede verbinding met een ander. Zo blijf je gecentreerd en verlies je jezelf niet.
Saturnus kan enigszins de rem op de vrije (zelf)expressie zetten. Het is als een stemmetje in je achterhoofd dat zegt: je moet met orde en structuur te werk gaan, werkelijk iets creëren anders heeft het geen zin. Dit kan je beperken in je creativiteit en het uiten van je emoties of maken dat je te streng bent voor jezelf. In de liefde geeft Saturnus de bereidheid om je te binden, om werkelijk een verbinding aan te gaan. Maar je kunt ook angst voelen om te worden afgewezen of verlaten. Extra reden om jezelf eerst lief te hebben voordat je je richt op een ander… Als je goed naar jezelf luistert, merk je dat de Zwarte Maan je helpt om vanuit je ziel te handelen in plaats vanuit plicht of conditionering.

Jupiter gaat op 11 augustus van het vurige sterrenbeeld Leeuw naar het aardse sterrenbeeld Maagd en daar zal de planeet van geluk en expansie 13 maanden blijven. Jupiter staat ook voor het zoeken naar levenszin en in Maagd brengt dit zin voor orde, overzicht, behulpzaamheid en inzet voor het algemeen goed.

Tekst en afbeelding: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
07/02/2020 6 - 18 februari 2020: het Rode Maan levenspad
 

Agenda