blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 13 oktober 2015

We zijn de periode van de Jachtmaan binnengetreden en worden ons bewust van de roep van de verborgen onderwereld. In de natuur speelt het proces van vergaan: bladeren vallen en verteren, paddenstoelen en schimmels verschijnen vanuit de ondergrondse wereld. Het is een tijd van introspectie en verborgen activiteit, waarin de binnenwereld een belangrijker plek inneemt dan de buitenwereld.

In deze periode word je je bewust of word je geconfronteerd met de draden die je zelf hebt gesponnen. Wat heb je bewust of onbewust gecreëerd? (H)erken dit, want jij kunt bepalen wat je wilt laten overleven in de komende maanden: welke lijntjes wil je behouden en welke wil je doorknippen? Door dit tijdens de nieuwe maan te onderzoeken, zie je dat je zelf kunt bepalen waarheen jouw pad leidt. Maar als je je binnenwereld negeert en laat woekeren, kun je het gevoel hebben dat dingen je overkomen, omdat je geen zicht hebt op oorzaken en gevolgen in jouw leven. Het thema is ‘overleven en transformatie’.

De nieuwe maan en de Zon staan in het teken Weegschaal. Dat legt de nadruk (weer) op relaties en geeft behoefte aan harmonie met anderen. Met charme krijg je veel gedaan, je bent diplomatiek en fijngevoelig, maar bewaak ook je eigen grenzen. De neiging om de harmonie te bewaren ten koste van jezelf is namelijk aanwezig.
Maan en Zon staan recht tegenover Uranus, en dat maakt dat je aan de ene kant helemaal in je unieke kracht kunt staan, aan de andere kant kan het grillig en onberekenbaar maken. Onafhankelijkheid en vrijheid zijn belangrijke items; sla er echter niet in door! Deze tijd kan plotse mogelijkheden of veranderingen brengen, bijvoorbeeld de kans om helemaal voor je passie te gaan. Laat je leiden door je hart, een nieuw doel of romantiek. Er breekt een nieuwe cyclus aan en die brengt transformatie op een gebied waar jij dat wilt. Deze planetaire stand kan letterlijk op je zenuwen werken, opwinding veroorzaken of spanning geven; zorg dus ook voor ontlading. Sport, mediteer, loop in de natuur, doe het op je eigen manier!
Venus staat vierkant Saturnus. Dat zet je aan de ene kant met beide benen op de grond zodat je niet in zeven sloten tegelijk loopt. Aan de andere kant kan het je blokkeren of onzeker maken: Kan ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg? Houd je wel echt van mij? Onderzoek oude angsten en verwerk oud verdriet -  zo belemmeren ze je niet om voor vernieuwing of jouw hartenwens te gaan!

Tekst en Maankaart: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda