blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 13 juni 2018

Onder de invloed van warmte, zonnekracht en regen zijn alle gewassen in de natuur omhoog geschoten. Zowel het gewenste als eventueel ongewenste groeit hard. Het is belangrijk om dit buiten jezelf (in de tuin of in je directe omgeving), maar ook in jezelf bij te houden, anders ontstaat er chaos. Een nieuwe maan vraagt voor introspectie: kijk wat zich in jou heeft ontwikkeld en gemanifesteerd de afgelopen periode en in hoeverre je de gewenste resultaten hebt bereikt. De Bloemmaan draagt het thema ‘groeikracht en verbinding’ en tijdens de nieuwe maan in deze periode is het belangrijk om je energie doelgericht te gebruiken om zo de groei vorm te geven waar jij naar streeft.

Met de nieuwe maan in het teken Tweelingen wisselen je emoties sneller en heb je het nodig om je gevoel te uiten. Je kunt je rusteloos voelen, snel verveeld zijn en je aandacht niet lang bij een onderwerp houden. Afleiding en nieuwe ervaringen opdoen zijn welkome prikkels. Als je echter iets wilt afmaken, zul je beseffen dat het langduriger werk vereist om het goed (in plaats van halfslachtig) te doen.

Mercurius (de heerser van Tweelingen) zorgt er door de invloed van Uranus voor dat je verstand snel en efficiënt werkt, dat nieuwe zaken (betreffende jouzelf en/of over iets in de buitenwereld) aan het licht komen. Er kunnen ineens nieuwe ideeën ontstaan waardoor je nieuwe uitdagingen voelt groeien. Je hebt je eigen duidelijke opvattingen en je voelt je sterk genoeg om je eigen weg te gaan in plaats van met de grote stroom mee te deinen. Door het vierkant tussen Mercurius en Cheiron uit je jouw waarheid, maar kun je tevens uitspraken doen die heilige huisjes omver stoten of kun je iemand ‘verwonden’ met je humor. Onderzoek of je gevatte commentaar gemeend is of dat je dingen zegt om je eigen angst voor diepe gevoelens of intimiteit te verbergen. Ook dwergplaneet Eris helpt je om jouw waarheid te vormen. Ze helpt tevens om zicht te krijgen op een onderdrukte emotie of een verdriet dat je dacht veilig te hebben weggestopt. Tegelijk kun je feilloos de motieven van anderen zien, vooral als er onrecht in het spel is, en wil je deze aan het licht brengen. Bereid je maar voor, want dat zal strijd opleveren met de buitenwereld die hier niet op zit te wachten.

Asteroïde Ceres vergroot je betrokkenheid ten opzichte van mensen en de Aarde. Het geeft voldoening om nodig te zijn en de emotionele uitwisseling die je verlangt, kun je vinden bij gelijkgestemden. Pluto kan in de tijd rond de nieuwe maan intense emoties, buien of stemmingen geven. Zoek ook hiervoor iemand op die je vertrouwt om over je gevoelens te praten, zodat ze niet worden opgespaard of opgeblazen tot ze er als een vulkaanuitbarsting uitstromen op een onbewaakt moment!

Tekst: Petra Stam
Afbeelding: een kaart uit haar kaartenset 'De Maan'


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda