blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Vers van de pers!

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

De nieuwe maan van 13 januari 2021

Hoewel de dagen iedere dag ietsje langer worden en het licht dus toeneemt, is het voornamelijk grijs, koud en nat. In de natuur heerst rust; wat in de herfst op de grond is gevallen of afstierf, wordt nu verteerd en vormt voedingsstoffen voor een volgende cyclus. Alles heeft nut in de natuur, ook dat wat niet blijft leven. Wat is voor jou belangrijk om in de nieuwe cyclus te verteren, te transformeren of op een andere manier mee te nemen? Wat was bruikbaar en neem je mee? Wat wil je anders gaan doen de komende maanden? Het thema bij deze maanperiode is ‘de deur naar een nieuw begin’, maar door de lockdowns speelt ons leven zich in nog grotere mate achter gesloten deuren af. Fysieke en materiële deuren blijven dus veelal dicht, maar geestelijke deuren, spirituele doorgangen en dimensionele poorten zijn er altijd – die zijn zelfs steeds duidelijker te ervaren! 

Maak tijd voor stilte en introspectie, voor verbinding met je hart en je ziel. 2021 opgeteld is een 5 en is dus vanuit de tarot gezien een Hogepriester-jaar. Het gaat over het onderzoeken van jouw geestelijke wereld, filosoferen, je wereld groter maken omdat die niet beperkt is tot materie en stof. Het is een jaar om bruggen te bouwen tussen verschillende werelden en elkaar daarbij te helpen. Een jaar om grotere (geestelijke) vrijheid te ervaren en zowel sleutels te vinden of aangereikt te krijgen als te accepteren of te geven. Met liefde, intentie en overtuiging kun je heel veel gedaan krijgen! Waarop richt jij je energie?

Deze eerste nieuwe maan in dit nieuwe kalenderjaar staat in Steenbok. Dat maakt betrouwbaar, nuchter, gedisciplineerd en ordelijk. Handig dus als je bergen moet verzetten, maar lastig omdat gevoelens tonen en eigen behoeften aangeven niet zomaar vanzelf gaat. Saturnus en Jupiter hebben Steenbok inmiddels verlaten en lopen in Waterman nu. Pluto staat Saturnus en Jupiter hebben Steenbok inmiddels verlaten en lopen in Waterman nu. Pluto staat nog in Steenbok tot eind maart 2023, om dan half juni 2023 tot en met 21 januari 2024 opnieuw in Steenbok te staan. De Maan en de Zon staan een graad voor Pluto, wat de energie van de nieuwe maan duidelijk kleurt. In eerste instantie kan dit diepe en intense inzichten geven in emoties of in je manier van hoe je in het leven staat. Tegelijk geeft dit een diep weten dat je mede de uitkomsten kunt bepalen: welke resultaten zijn goed en wat blijf je dus hetzelfde doen? Welke uitkomst wens je anders en wat ga je dus nu op een andere manier doen? Neem verantwoordelijkheid voor je eigen gedragingen, gedachten en beslissingen, want dan kun je die zelf ook bewust veranderen mocht je dat willen. Macht en onmacht, manipulatie en obsessies kunnen een rol spelen. Verlies jezelf niet, maar zet in op transformatie en evolutie op de punten waar jij dat wenst. Deze nieuwe maan kan een wedergeboorte teweegbrengen – daar ben je zelf bij en daarop kun je invloed uitoefenen.
Eris staat momenteel vierkant de Maan, de Zon en (van 2019 tot oktober 2021) Pluto. Deze godin van de tweespalt en verdeeldheid is overduidelijk voelbaar in de wereld! Maar het doel van Eris is niet om polarisatie te veroorzaken, maar om leugens en onrechtvaardigheid aan het licht te brengen. De waarheid moet aan het licht komen, de onderste steen boven. Welke keuzes maak(te) jij, welke keuzes worden er voor je gemaakt? Wellicht wordt de loep deze dagen gelegd op zaken die toegedekt waren, maar om helderheid vragen zodat iets werkelijk zichtbaar wordt. Op welk punt kun en wil jij je leven veranderen? Wat moet je daarvoor loslaten?
Mars en Saturnus staan ook vierkant, wat frustratie en belemmering brengt. Het kan voelen of je door de modder loopt, nauwelijks vooruit komt om te bereiken waarvoor je gaat. Maak eerst af wat je startte, rond af wat je opzette, maak je basis stevig, en start dan pas weer iets nieuws. In de wereld kan deze samengebalde energie zich een weg naar buiten banen via geweld, krachtmetingen en/of verzet. Waak voor zelfdestructieve gedachten of acties, ga weg van schadelijke of neerhalende energie, maar houd vast aan wat of wie goed is en stuur je hoogste intenties uit. Wees de lotus, die eerst door de donkere modder gaat, maar altijd naar het licht groeit en dan kan stralen.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

02/06/2021 2 - 14 juni 2021: het Witte Hond levenspad
31/05/2021 Spot on! - recensie
21/05/2021 Veelzijdig en uitgebreid - recensie
20/05/2021 De volle maan en maansverduistering van 26 mei 2021
 

Agenda