blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 11 maart 2013

De nieuwe maan staat in het sterrenbeeld Vissen. Beide hebben te maken met het naar binnen gaan en de gevoelswereld: klopt het gevoelsmatig wat je de afgelopen tijd in jezelf hebt ontdekt? Van binnen wéét je ook of je al je mogelijkheden en wensen hebt onderzocht. Is het duidelijk waarvoor je wilt gaan de komende tijd? Hoe kun je dit gestructureerd aanpakken in het kom...ende seizoen? Hoe kun je je doel, wens, droom of fantasie praktisch haalbaar maken op het aardse vlak?

Dit is de laatste nieuwe maan van het winterseizoen en Vissen is het laatste teken van de dierenriem. Beide staan op dit moment symbool voor het laatste stukje winter en de onzichtbare binnenwereld voordat de lente start: op 20 maart is het Lentepunt en zijn dag en nacht even lang, na die dag overwint het licht het donker. De fase voor het Lentepunt is en kan zelfs voelen als de laatste dagen van een zwangerschap voordat het nieuwe leven zich zal openbaren.
Behalve de Maan en de Zon, staan ook Mercurius, Venus, Mars en Neptunus in Vissen – een dromerige, overgevoelige, creatieve en wellicht ook grenzeloze tijd dus. Spirituele en eenheidservaringen zijn liggen meer binnen bereik, maar ook het gevoel wereldvreemd te zijn kan soms opkomen. Laat zien wat er van binnen bij je speelt en ga voor dat wat je het liefst wilt bereiken. Laat je met de (energie)stroom meedrijven, luister naar je hart, open het voor liefde, voel de fijne verbindingen die er met anderen zijn en geef jouw energie voor het hogere goed. Dit is een gunstige tijd om healing te geven of te ontvangen.

De nieuwe maan staat vierkant de Zwarte Maan. Dit kan spanning geven in alle soorten driehoeksverhoudingen: het kan gaan om druk van buitenaf om een keus te maken tussen een moeder en een geliefde, familie of kind(eren), geliefde of het spirituele pad, etc. Dit kan werkelijk oplopen tot een familiecrisis... Maar ook de Zon staat vierkant de Zwarte Maan, wat meer individuele kracht geeft om uit te spreken wat verstorend is, ook al zul je er geen applaus voor krijgen. Vergeet niet dat Mercurius nog retrograde (achteruit) loopt tot 16 maart, waardoor alle soorten communicatie verstoord kunnen raken of misverstanden opleveren. Bereid je goed voor als je iets uitspreekt, tekent of aangaat!

De sluimerende krachten in de natuur worden weer opgewekt, de sapstroom begint te ontwaken. Als je je hierbij aansluit, kun je ook die krachten in jezelf oproepen. Maak voor jezelf duidelijk wat je wilt en visualiseer dat je een magneet bent die alles wat je wenst (van mentale eigenschappen tot materie) aantrekt. Zie het in je geest, zie dat je het hebt bereikt op de manier die jij wilt. Gedachten zijn krachten!

“Fantasie is belangrijker dan kennis, want kennis is begrensd.”
-Albert Einstein

Tekst: Petra Stam

Meer over de Maan, tips en praktische doelen of rituelen, info over natuurfeesten, mythologie- en sprookjesduidingen, symboliek, bomen, tarot en astrologie in ‘In het licht van de Maan’


https://www.facebook.com/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda