blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan van 10 januari 2016

Dit is de eerste nieuwe maan in het nieuwe kalenderjaar. Het thema dat bij deze maan hoort, is ‘De deur naar een nieuw begin’. De nieuwe maan is een tijd van inkeer, introspectie, maar ook een goede tijd om ongewenste, ongezonde en niet meer bruikbare gewoontes los te laten. Een goede tijd dus om je goede voornemens in je bewustzijn omhoog te laten komen en te ankeren.

De Maan en de Zon staan naast elkaar in Steenbok. Dit maakt ernstig, geeft plichtsbesef en discipline. In deze tijd is het moeilijker om gevoelens te uiten en je innerlijke behoeften kenbaar te maken. Wees niet te hard voor jezelf, maar neem je gevoel serieus. Durf je kwetsbaar op te stellen - nee, dat is niet zwak of stom! - zodat je niet op een emotioneel eiland komt te zitten. Wees er niet alleen voor een ander, maar ook voor jezelf! Je kunt de neiging hebben om streng te zijn voor jezelf en je overal verantwoordelijk voor te voelen. Maak tijd om stil te staan bij wat jouw wensen zijn, maar vraag jezelf ook af waar een eventuele angst voor verandering mee te maken heeft.

Mercurius staat ook in Steenbok en loopt retrograde van 5 januari tot en met 24 januari. Dit kan de bekende problemen en misverstanden opleveren op het gebied van communicatie, handel, logistiek en techniek. Zorg voor extra duidelijkheid op het gebied van communicatie, anders kun je de rode draad kwijtraken. Maar ook mailtjes, post en pakketjes kunnen helaas gemakkelijker kwijtraken. Mercurius retrograde geeft wel de mogelijkheid tot omdenken, nieuwe oplossingen te vinden buiten je bekende kader, en het afronden van projecten die al heel lang liepen.
De nieuwe maan staat driehoek Jupiter en absorbeert de positieve en optimistische invloed van deze reuzenplaneet. Dit geeft een diep vertrouwen in jezelf en enthousiasme voor nieuwe idealen.
Kijk tijdens de nieuwe maan terug en evalueer wat je wilt achterlaten of meenemen uit 2015. Kijk dan vooruit en zet de gewenste lijn uit.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda