blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 10 februari 2013

Nieuwe manen vragen om innerlijke bewustwording. Dit deel van de cyclus geeft een nieuwe start aan, een tijd om doelen te stellen of bestaande plannen onder de loep te nemen. De onzichtbare maan staat nu, net als de Zon, in het teken Waterman, dus aan plannen, ideeën en nieuwe inzichten zal het in deze tijd niet ontbreken! Waterman is een luchtteken en dit betekent dat er behoefte is om te praten, te denken, te overleggen, af te spreken met vrienden en gelijkgestemden en om te netwerken. Hierin kun je doorbraken en uitbreiding verwachten. Durf groot(s) te dromen tijdens deze nieuwe maan.

Creëer in gedachten al wat je wilt zien uitkomen de komende tijd, geloof in geluk, zaai je zaadjes of kiemen en onderhoud ze! Toch vraagt een nieuwe maan ook om bij je gevoel stil te staan en te ontdekken of je nieuwe plannen echt aansluiten bij jouw Zelf. Trouw blijven aan jezelf is dus net zo belangrijk als vernieuwing!
Je kunt in deze tijd een zeer sterke vastberadenheid en doorzettingsvermogen ervaren om iets moois, stevigs en duurzaams te creëren. Bovendien blijft de driehoek tussen Jupiter en Uranus zorgen voor vernieuwing, vindingrijkheid, inspiratie en vrijheidsgevoelens. Volg je doelen en wensen, maar - zegt Mars - pas wel op voor ongeduld en impulsieve besluiten.

Het is alsof het proces van de maansverduistering van afgelopen november weer een beetje wordt geactiveerd. In die tijd werd je aangewakkerd om naar je Werkelijke Zelf te gaan en die neer te zetten, ook al was en is het door maandenlang de diepte in te duiken. Die tijd en deze tijd zijn met elkaar verbonden als een karmische les, waarin mensen of partijen eerst hun eigen weg moeten gaan, hun eigen les moeten leren om zo zichzelf en dan elkaar weer te vinden. Maar Jupiter blijft de drive hierachter, dus het zal voorspoed en geluk opleveren.
Momenteel kun je ook het gevoel hebben dat je op een kruising staat; welk pad ga je kiezen? Het is een tijd van innerlijke transformatie. Denk hierbij aan het eerste plantenleven dat uit de zwarte aarde omhoog komt in deze tijd. Onzichtbaar voor het oog roerde het zich en vond het een weg naar boven, naar het licht. Ze zijn kwetsbaar in deze grillige tijd van het jaar, maar niet bewegen en in de aarde blijven zou tegen alle drang tot leven ingaan… Durf je kwetsbaar op te stellen, laat je eerste kleuren zien, geef aan waarvoor je wilt gaan.
Het thema ‘zuivering en diepgang’ blijft nog verbonden met deze maan. Het kan gaan om je huis, om je vriendengroep, je innerlijk (aannames, gewoonten, oude ballast), etc. Het heeft ten doel dat je wegveegt wat tussen jou en je succes in staat!

Do and go for what you Love - for yourself and for the highest good of all!

Tekst: Petra Stam

Meer over de Maan, tips en praktische doelen of rituelen, natuurfeesten, mythologie- en sprookjesduidingen, symboliek, bomen, tarot en astrologie in ‘In het licht van de Maan’


https://www.facebook.com/#!/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda