blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 1 maart 2014

Dit is de laatste nieuwe maan van het winterseizoen. Deze valt binnen de periode van de Sneeuwmaan met het thema ‘kiemkracht en ontkiemen’. Maar voordat de lente start en het nieuwe leven zich volop in de buitenwereld manifesteert, richt de nieuwe maan de aandacht op de binnenwereld. In de aarde zwellen de zaadjes op; het is een onzichtbaar proces, maar het ongeboren leven weet dat de tijd van de lente en naar buiten treden eraan komt. De nieuwe maan staat in het (onder)waterteken Vissen en beide richten de energie op introspectie en de gevoelswereld.

Ook de Zon en Neptunus staan in Vissen. Dit maakt je extra ontvankelijk en richt de aandacht op het niet-stoffelijke: dromen, het spirituele, eenheidsverlangen, etc. Cheiron is ook van de partij en kan je pijnlijk bewust maken van je emotionele behoeften. Dit innerlijk contact helpt je om na te gaan of het gevoelsmatig klopt wat je de afgelopen tijd hebt ontdekt. Ben je eerlijk naar jezelf? Luister je naar je gevoel? Heb je al je wensen in de ogen gekeken en onderzocht? Is het duidelijk voor jezelf waarvoor je wilt gaan de komende tijd?

Mars loopt ‘achteruit’ van 1 maart tot en met 20 mei. Vuurkracht, drift, passie en boosheid worden ingehouden, spelen zich af achter de schermen of kunnen niet direct worden geuit, omdat de gewaarwording vanuit de rechterhersenhelft plaatsvindt en niet vanuit de linkerhersenhelft. Mars staat al maanden in Weegschaal, wat het wikken en wegen of het bewaken van de goede vrede de komende tijd versterkt. Word je gewaar van wat er onder jouw oppervlakte borrelt. Mars staat vierkant Venus, dus vooral op het gebied van liefde en relaties kan spanning heersen en kan er van alles onderhuids worden ervaren of in het geheim worden uitgeleefd. Neptunus staat dicht bij de Maan en de Zon en geeft behoefte aan een transcendente of bovenzinnelijke verbinding. Alles bij elkaar is het belangrijk om (creatieve) uiting te geven aan onvrede, frustraties en verlangens, want als je wacht, zal deze ingehouden energie niet meer (in) te houden zijn en eruit knallen vanaf 20 mei...

Mediteer, doe het rustig aan, onderzoek je binnenwereld. Je zult ontdekken wat er in jou leeft en wat uitgeleefd wil worden de komende tijd. Net als Persephone die maanden in het onderwereldse rijk van Hades heeft doorgebracht, daar kennis heeft opgedaan van de innerlijke mysteriën en nu bijna de stap naar de buitenwereld maakt, zo geldt het ook voor ons: maak tijd om je binnenrijk te onderzoeken en zet/plan dan in de tijd tot en met de volle maan van 16 maart een eerste stap(je) naar buiten.

Mercurius loopt vanaf de dag voor deze nieuwe maan weer ‘vooruit’ en een week later zullen communicatie, contacten, deals, post en logisch denken weer op de oude vertrouwde manier verlopen. De vele ideeën en ingevingen, de vindingrijkheid, intuïtie en de behoefte aan vrijheid blijven prominent aanwezig tot en met de volle maan.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/02/2020 De nieuwe maan van 23 februari 2020
19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
 

Agenda