blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan van 1 januari 2014

Nieuwe maan, een nieuw (kalender)rondje om de Zon, een nieuwe start en dé tijd om nieuwe deuren te openen! De nieuwe maan is een tijd van inkeer. Kijk even terug en vraag je af wat je hebt geleerd van de afgelopen periode. Wat was bruikbaar en neem je mee? Wat kun je beter achterlaten omdat het jou niet (meer) dient? Wat moet je anders doen, voordat je met een schone lei verder kunt?

De Maan en de Zon staan in het aardeteken Steenbok. Dit maakt ernstig, prestatiegericht en geeft verantwoordelijkheidsgevoel. Als je nieuwe deuren wilt openen, kan het echter een valkuil zijn om té plichtsgetrouw te zijn of je heel erg op één ding te focussen. Steenbok wil zijn top bereiken en zal dat ook. Gevoelens tonen is lastiger en eigen behoeften kenbaar maken ook. Onderzoek waar jouw eventuele angst voor verandering vandaan komt. Stel je dan voor hoe het is als die verandering er al is - meestal valt het mee en overleef je het echt wel! Wat zijn je werkelijke diepe wensen voor de komende tijd? Stem je af op je hart en voel welke verlangens daar liggen. Vlucht er niet voor weg, omdat je nog iets moet doen of nu even geen tijd hebt…

Maan en Pluto staan dicht naast elkaar, wat zorgt voor intense gevoelservaringen. De krachten die diep in je ziel leven, vooral de onderdrukte, niet-geaccepteerde gevoelens, worden hierdoor naar boven gebracht. Emoties worden direct geuit, maar de gemoederen kunnen ook verhit raken. In combinatie met andere hemelse spanningsvelden maakt dit dat je kunt ervaren dat (een gebied in) je leven flink overhoop wordt gehaald, er iets in je wordt wakker geschud of onstabiel aanvoelt. Pak je kans om juist op het vlak waar je dit ervaart, iets te helen wat niet heel voelt. De kunst is om niet de nadruk te leggen op confrontatie of conflicten, maar op magie die je ervaart of wilt ervaren. Geheimen kunnen boven komen of worden ontsluierd.

Laat achter wat je wilt achterlaten, creëer een nieuw verhaal, een nieuwe kosmische dans, richt je op je toekomst. En… wees voorzichtig op Nieuwjaarsavond! Impulsen van buitenaf (vuurwerk, alcohol, drugs) kunnen ook een averechts effect hebben deze nacht!

Tekst en foto: Petra Stam


https://www.facebook.com/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/02/2020 De nieuwe maan van 23 februari 2020
19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
 

Agenda